Poradna duly
Jana Čurdová
@Tez90 píše:
Já určitě dříve, chtěla bych tam mimčo vidět celé a pokud to nepůjde tak co největší část, tak už se tam vejde prý jen hlavička
no nevím, ještě jsem o tom moc nepřemýšlela
ale chtěla jsem se tě zeptat na ten angelsounds…jestli je srdíčko dobře slyšet nebo je to jen nějaký šumivý zvuk?
četla jsem o tom, ale nějak si neumím představit jak dobře to bude slyšet
Ze začátku to bylo takové bouchání plechů v dálce, ale teď je to slyšet teda perfektně
Já ho chci používat do doby, než začnu cítit pohyby, tak už je to asi zbytečné, ale za mě super věc, jsem klidnější ![]()
Ahoj, Simčo na UTZ ve 20.týdnu jdu 19.4. (myslim,možná 18.4
mam to v diáři a vstávat kvůli tomu nechci
)
jinak já mam z 3D a 4D už DVD ve 13tt a ještě bych chtěla jedno kolem 25tt
jo a monitor poslechu srdíčka mam taky, ale nekupovala bych ho (já ho mám půjčený za 50kč od gyndr) jinak mi to přijde škoda peněz, je to sice moc hezké, ale takové na vyzkoušení..takže bych penízky vložila radši do věcí pro miminko a po přístroji se zeptala mezi kamarádkama,na půjčení ![]()
@Tez90 píše:
Ze začátku to bylo takové bouchání plechů v dálce, ale teď je to slyšet teda perfektněJá ho chci používat do doby, než začnu cítit pohyby, tak už je to asi zbytečné, ale za mě super věc, jsem klidnější
my totiž pojedeme na návštěvu ke kámošce, která má ročního syna, tak si myslím, že něco takového bude mít
tak jsem jen chtěla vědět jestli má cenu si to půjčovat, jestli vůbec něco uslyším ![]()
@Nela9 píše:
Ahoj, Simčo na UTZ ve 20.týdnu jdu 19.4. (myslim,možná 18.4mam to v diáři a vstávat kvůli tomu nechci
)jinak já mam z 3D a 4D už DVD ve 13tt a ještě bych chtěla jedno kolem 25tt
já jsem objednaná na 18.4., ale zítra si to chci zkusit přeobjednat na pátek 20.4.
přítel nakonec pojede taky, vezmeme to rovnou i přes známý, tak aby druhý den nemusel do práce ![]()
týjo, a jak to 3D a 4D takhle brzo vypadá? já jsem teda pár fotek na netu viděla, některý byly povedený víc, některý míň, proto jsem chtěla počkat až na ten 7.měsíc
ale teď se teda zase rozmýšlím
a to se dělá jinde než u dr? a taky to asi něco stojí že? ![]()
přiložím fotku, utz byl lepší ten 3D(černobílý) je fakt že na tom 4D jsem hledala, takže ten je asi lepší od toho 20.tt
tak jestli to dělá tvůj doktor nevím, ale já se objednávám jinam, nedělají to všichni, to už se musíš pozeptat tam kde bydlíš.. u prvního syna jsem si nechával utz nahrávat (ten černobílý) v nemocnici na Kladně za 500,– v tom jsem měla zahrnuty 2 natáčení (snad 20. a 30.tt)
teď mám z genetiky ten kombinovaný za 600,– a v ústí natáčí utz za 200,ale to bude asi nic moc.. takže ještě uvidim kam pojedu…
Ahoj holky, chvilku si tu pročítám vaší diskuzi… Můžu se přidat? TP mám přelom srpna a září ![]()
@ivculina píše:
Ahoj holky, chvilku si tu pročítám vaší diskuzi… Můžu se přidat? TP mám přelom srpna a září
ahoj, určitě ano
v jakém jsi tt? víš jestli čekáš holčičku nebo chapečka?
Pomalu se blížím do půlky, dnes jsem 19+2. Už dvakrát mi na UTZ řekli, že to bude chlap, tak snad to klapne a budeme mít Honzíka ![]()
@ivculina píše:
Pomalu se blížím do půlky, dnes jsem 19+2. Už dvakrát mi na UTZ řekli, že to bude chlap, tak snad to klapne a budeme mít Honzíka
ahoj, nám to také téměř jistě potvrdili, ale nedávno rodily dvě kámošky, které celé těhu věděly ,,jistě,, že to bude kluk a nakonec mají obě holčičky
já už jsem si zvykla, že TAM mám Matýska, tak snad to tak i bude ![]()
@Nela9 píše:
přiložím fotku, utz byl lepší ten 3D(černobílý) je fakt že na tom 4D jsem hledala, takže ten je asi lepší od toho 20.tttak jestli to dělá tvůj doktor nevím, ale já se objednávám jinam, nedělají to všichni, to už se musíš pozeptat tam kde bydlíš.. u prvního syna jsem si nechával utz nahrávat (ten černobílý) v nemocnici na Kladně za 500,– v tom jsem měla zahrnuty 2 natáčení (snad 20. a 30.tt)
teď mám z genetiky ten kombinovaný za 600,– a v ústí natáčí utz za 200,ale to bude asi nic moc.. takže ještě uvidim kam pojedu…
aha, ty už čekáš druhý
tak to možná časem přijdu ještě na nějaký jiný otázky
porod teda zatím vůbec neřeším, ale jinak to všechno strašně letí
nedávno jsme zjišťovali proč jsem TO nedostala a dneska už jsem v 18+2tt ![]()
Simčo, jojo čekám druhý
já jsem dneska 19+1 za chvíli máme půlku za sebou ![]()
@Nela9 píše:
Simčo, jojo čekám druhýjá jsem dneska 19+1 za chvíli máme půlku za sebou
tak to je fajn
a kdy si cítila pohyby u prvního mimi? já zatím vůbec nic
břicho mě ani nebolí nebo tak, že bych to třeba nerozeznala, prostě nic no ![]()