Poradna duly
Jana Čurdová
@LucinkaLuca píše:
no máme dvě jmena a nevíme jaký:-)) Alexandra a Sára…
tak to jsou pěkná jména taky bych nevěděla jaké vybrat.
My by sme měly mít chlapečka jméno už máme jisté pro kluka Tadeáše a kdyby to byla holčička tak Nela
ahojky, gratuluju Vám k dobrým kontrolám ![]()
já byla na velkym utz minulý týden, trval asi 5 minut a na dotaz jestli chci fotku, jsem odpověděla že ano, tak mi vytiskli rovnou 4 a řekli si za ně 250! no když jsem je viděla, tak jsem musela brečet, všechny rozmazaný a jen na jedné jde trochu vidět co tam je! kdybych tohle věděla, jak budou vypadat a ta cena! tak řeknu že nechci, mam milion fotek a zítra jdu k mému dr,kde je mam v jedné ceně.. ale co je důležitý, plodovka dopadla dobře a čekam holčičku
tákže jsem šťastná, že je hlavně zdravá ![]()
hanísek123: si mě teď pobavila, já jsem od února na nemocenské a budu už do porodu doma a taky si krátím čas háčkováním
co háčkuješ? pochlub se fotkama ![]()
tez90: za co budeš platit? jako za velký utz? ![]()
@Tez90 píše:
Simčo, jak dlouho trval UTZ a platila jsi něco? Mě bylo právě řečeno, že to bude trvat cca 30 minut, bohužel tedy platit budu 1 200, tak jsem na ten průběh zvědavá.
no podle toho jak moc je akční, ale kolem tý půl hodinky
tak nějak jsem tam viděla vše, co normálně vidím na klasickým utz u doktorky. jen to trvalo dýl a bylo to na velký TV ![]()
mě říkali, že se za to platí, ale že když mám žádanku od svojí gynekoložky, tak je to zdarma. takže já neplatila ![]()
Nela 9: tak já zatím uháčkovala jen botičky teprve se učím.každá je trošku jiná moc se nepovedly tak snad další budou lepší. a ty háčkuješ taky?
já jsem platila dohromady 750kč. za krev 400 a za utz 350 ro byl ten na genetiku že není povinný tak si to platíš sama ale ty další už jsou myslím zdarma že nic neplatíš
já měla vždy žádanku od doktorky a nikdy jsem nic neplatila..až teď když si budem nechávat dělat ten 3D uz…tak to už se platí..ale jinak na plodovce a následné kontrole+velký uz sem nic neplatila
Ahoj holky,mohla bych se k vám přidat? ![]()
V červnu mi bude 20 let, a okolo 4.září doufám v pořádku porodím naše první miminko
Dneska jsem 21+2tt ![]()
zdravím, jste tu některá z Písku nebo okolí? Já jsem momentálně z Písku, a moc lidí tu neznám.
@LucinkaLuca píše:
zdravím, jste tu některá z Písku nebo okolí? Já jsem momentálně z Písku, a moc lidí tu neznám.
Ahoj, já jsem momentálně z Bernartic u Milevska, to je kousek od Písku
znám tu jen pár lidí, ale v Písku to neznám vůbec
budeš rodit v Písku? třeba se tam potkáme, TP mám 3.9. ![]()
Připojím se
Mě je 19 a TP mám 29.8.
10.4. jsem byla na velkém UZ a řekli mi že budu mít syna
Všichni byli zklmaní protože očekávali spíše holčičku .) Nikdo totiž nedal na méé slova když jsem od prvního dne tvrdila že to bude Kluk ![]()
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíc
tak snad už se dočkám ![]()
@Obyy píše:
Připojím seMě je 19 a TP mám 29.8.
Všichni byli zklmaní protože očekávali spíše holčičku .) Nikdo totiž nedal na méé slova když jsem od prvního dne tvrdila že to bude Kluk
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíctak snad už se dočkám
Ahojky,
tak to gratuluji k chlapečkovi, už máe jméno?
To je divné, že by to bylo blbě vidět, já mám fotečku ze 14 a 16 tt a obě jsou moc pěkné
.
@Obyy píše:
Připojím seMě je 19 a TP mám 29.8.
Všichni byli zklmaní protože očekávali spíše holčičku .) Nikdo totiž nedal na méé slova když jsem od prvního dne tvrdila že to bude Kluk
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíctak snad už se dočkám
Ahoj
my také čekáme chlapečka, ale tchyně moc nadšená nebyla. má dva syny, tak se těšila na holčičku, ale po pravdě mě to je jedno ![]()
nám ve středu doktorka řekla, že teď už fotečky půjdou dělat hůř než dřív, protože prcek už je celkem velkej a špatně se vejde do záběru
navíc se pořád mrská, takže to je složitý. máme se pak objednat na 3D utz, ten by prý mohl být o dost lepší, ovšem jestli zrovna prcek bude dobře natočenej ![]()
@LucinkaLuca píše:
jojo v písku…tam už to znám…jinak TP mám 1. 9.
a bylo to tam v pohodě? někdo říká, že by šel radši do ČB, někdo zase do Písku, tak nevím
a jak to tam prosím tě chodí? když porodíš, dají ti mimčo hned nebo ho jdou nejdřív umýt a až potom ho přinesou? a děti jsou v jiných pokojích než maminky a nosí je všechny ve stejnou dobu na kojení? četla jsem, že v některých porodnicích máš mimčo pořád u sebe a že se o něj musíš taky hned starat - přebalovat a tak… ![]()