Mladé těhulky, TP srpen/září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.12 18:13
@LucinkaLuca píše:
no máme dvě jmena a nevíme jaký:-)) Alexandra a Sára…

tak to jsou pěkná jména taky bych nevěděla jaké vybrat.
My by sme měly mít chlapečka jméno už máme jisté pro kluka Tadeáše a kdyby to byla holčička tak Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.4.12 18:21

ahojky, gratuluju Vám k dobrým kontrolám ;)

já byla na velkym utz minulý týden, trval asi 5 minut a na dotaz jestli chci fotku, jsem odpověděla že ano, tak mi vytiskli rovnou 4 a řekli si za ně 250! no když jsem je viděla, tak jsem musela brečet, všechny rozmazaný a jen na jedné jde trochu vidět co tam je! kdybych tohle věděla, jak budou vypadat a ta cena! tak řeknu že nechci, mam milion fotek a zítra jdu k mému dr,kde je mam v jedné ceně.. ale co je důležitý, plodovka dopadla dobře a čekam holčičku :srdce: tákže jsem šťastná, že je hlavně zdravá :dance:

hanísek123: si mě teď pobavila, já jsem od února na nemocenské a budu už do porodu doma a taky si krátím čas háčkováním :mrgreen: co háčkuješ? pochlub se fotkama ;)

tez90: za co budeš platit? jako za velký utz? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.4.12 18:31
@Tez90 píše:
Simčo, jak dlouho trval UTZ a platila jsi něco? Mě bylo právě řečeno, že to bude trvat cca 30 minut, bohužel tedy platit budu 1 200, tak jsem na ten průběh zvědavá.

no podle toho jak moc je akční, ale kolem tý půl hodinky :) tak nějak jsem tam viděla vše, co normálně vidím na klasickým utz u doktorky. jen to trvalo dýl a bylo to na velký TV :)

mě říkali, že se za to platí, ale že když mám žádanku od svojí gynekoložky, tak je to zdarma. takže já neplatila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 18:36

Nela 9: tak já zatím uháčkovala jen botičky teprve se učím.každá je trošku jiná moc se nepovedly tak snad další budou lepší. a ty háčkuješ taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 18:40

já jsem platila dohromady 750kč. za krev 400 a za utz 350 ro byl ten na genetiku že není povinný tak si to platíš sama ale ty další už jsou myslím zdarma že nic neplatíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
24.4.12 18:52

@Nela9 platit budu za velký ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.4.12 19:43

já měla vždy žádanku od doktorky a nikdy jsem nic neplatila..až teď když si budem nechávat dělat ten 3D uz…tak to už se platí..ale jinak na plodovce a následné kontrole+velký uz sem nic neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
26.4.12 23:10

Ahoj holky,mohla bych se k vám přidat? :kytka:

V červnu mi bude 20 let, a okolo 4.září doufám v pořádku porodím naše první miminko :srdce: Dneska jsem 21+2tt :srdce:

• Citovat
  • Upravit
379
27.4.12 07:23

zdravím, jste tu některá z Písku nebo okolí? Já jsem momentálně z Písku, a moc lidí tu neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.4.12 11:16
@LucinkaLuca píše:
zdravím, jste tu některá z Písku nebo okolí? Já jsem momentálně z Písku, a moc lidí tu neznám.

Ahoj, já jsem momentálně z Bernartic u Milevska, to je kousek od Písku :palec: znám tu jen pár lidí, ale v Písku to neznám vůbec :? budeš rodit v Písku? třeba se tam potkáme, TP mám 3.9. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.4.12 11:19

jojo v písku…tam už to znám…jinak TP mám 1. 9. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
27.4.12 11:21

Připojím se :) Mě je 19 a TP mám 29.8. :) 10.4. jsem byla na velkém UZ a řekli mi že budu mít syna :) Všichni byli zklmaní protože očekávali spíše holčičku .) Nikdo totiž nedal na méé slova když jsem od prvního dne tvrdila že to bude Kluk :)
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíc :) tak snad už se dočkám :)

• Citovat
  • Upravit
246
27.4.12 13:04
@Obyy píše:
Připojím se :) Mě je 19 a TP mám 29.8. :) 10.4. jsem byla na velkém UZ a řekli mi že budu mít syna :) Všichni byli zklmaní protože očekávali spíše holčičku .) Nikdo totiž nedal na méé slova když jsem od prvního dne tvrdila že to bude Kluk :)
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíc :) tak snad už se dočkám :)

Ahojky,

tak to gratuluji k chlapečkovi, už máe jméno? :-) To je divné, že by to bylo blbě vidět, já mám fotečku ze 14 a 16 tt a obě jsou moc pěkné :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.4.12 14:12
@Obyy píše:
Chtěla jsem i fotečku, jelikož mám jen z 8TT a z 12TT ale doktor řekl, že jde všechno ještě blbě vidět (ve 20TT..?..) tak že si mě objedná ještě za měsíc :) tak snad už se dočkám :)

Ahoj :mavam: my také čekáme chlapečka, ale tchyně moc nadšená nebyla. má dva syny, tak se těšila na holčičku, ale po pravdě mě to je jedno :)

nám ve středu doktorka řekla, že teď už fotečky půjdou dělat hůř než dřív, protože prcek už je celkem velkej a špatně se vejde do záběru :) navíc se pořád mrská, takže to je složitý. máme se pak objednat na 3D utz, ten by prý mohl být o dost lepší, ovšem jestli zrovna prcek bude dobře natočenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.4.12 14:16
@LucinkaLuca píše:
jojo v písku…tam už to znám…jinak TP mám 1. 9. :D

a bylo to tam v pohodě? někdo říká, že by šel radši do ČB, někdo zase do Písku, tak nevím :nevim: a jak to tam prosím tě chodí? když porodíš, dají ti mimčo hned nebo ho jdou nejdřív umýt a až potom ho přinesou? a děti jsou v jiných pokojích než maminky a nosí je všechny ve stejnou dobu na kojení? četla jsem, že v některých porodnicích máš mimčo pořád u sebe a že se o něj musíš taky hned starat - přebalovat a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí