Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,dnes jsem 22+4 cekame holcicku a termin mam 13.zari, muzu se k vam pridat?????Je mi 25,miminko je neplanovane ale mooooc se na ni tesime na berusku nasi
.
@iliska87 píše:
Ahoj holky,dnes jsem 22+4 cekame holcicku a termin mam 13.zari, muzu se k vam pridat?????Je mi 25,miminko je neplanovane ale mooooc se na ni tesime na berusku nasi.
jééé to jsem na tom skoro stejně…Já měla první termín 15.9. ale ted mi ho přesunuli na 7.9.
Jinak taky čekáme holčičku která nebyla plánovaná ale už se na ní moooc těšíme
A odkud jsi? ![]()
Jeeee supeeeer,me zatim nechal tenle termin ale mam tam napsany i druhy 7.9;-) Jinak jsem ze Zlina a ziji dva roky v italii,rodit bych chtela ve zline tak uvidime jak to vsechno dopadne......?Co holcicka uz kope.....? Me konecne uz zacina malicko kopat nekolikrat denne a hlavne asi nez jdu spat;-) Jak se citis a jak to prozivas.?
@iliska87 píše:
Jeeee supeeeer,me zatim nechal tenle termin ale mam tam napsany i druhy 7.9;-) Jinak jsem ze Zlina a ziji dva roky v italii,rodit bych chtela ve zline tak uvidime jak to vsechno dopadne......?Co holcicka uz kope.....? Me konecne uz zacina malicko kopat nekolikrat denne a hlavne asi nez jdu spat;-) Jak se citis a jak to prozivas.?
Jééé tak to musí být paráda žít v Itálii
Malá kope jak šílená a skoro vždy začne večer takže to vypadá že má obrácené spaní…ve dne spinká a v noci ožije
Mě začala kopat v 18 týdnu
…Já se cítím úplně skvěle přídu si taková pořád nabitá energií a těhotenství si plně užívám a co ty?
Taky si pripadam dobre,jen uz pocituji ze se rychleji zadycham,ze chodim pomaleji......;-) no jo uz mam skoro 7 kilo na vic......to do 9 mesice budu asi mit 20 navic,no nechci se videt
Cvicis nejake cviky ? no jak se to veme,je tady krasne.....more atd,ale to vis vsechny kamaradky mam ve Zline takze je to takovy tezky byt sama…bez pratel a rodiny........
@iliska87 píše:
Taky si pripadam dobre,jen uz pocituji ze se rychleji zadycham,ze chodim pomaleji......;-) no jo uz mam skoro 7 kilo na vic......to do 9 mesice budu asi mit 20 navic,no nechci se videtCvicis nejake cviky ? no jak se to veme,je tady krasne.....more atd,ale to vis vsechny kamaradky mam ve Zline takze je to takovy tezky byt sama…bez pratel a rodiny........
Jo tak to já se také více zadýchávám a hlavně mi dělá už problém stávání z postele
Já mám nahoře 5 kilo ale přídu si že to je mnohem více podle toho jak se nevejdu už do žádných kalhot a trička co mi byla volnejší mi jsou ted uplá
Já akorát hopsám v sedě na míči protože to mi doporučil doktor protože mě občas bolí záda tak že mi to bude pomáhat jinak nic necvičim…ty cvičíš?
Ale nejradši bych si šla někam zaplavat to prý také hodně pomáhá na záda a já vodu miluju
…Jo tak to chápu já bych se zbláznila nemít rodinu a přátelé u sebe protože jsem hodně kolektivní typ ![]()
No prave,ja taky miluji spolecnost......ale tak neda se musim si zvyknout a treba najdu kamaradky tady co jsou tehulky nebo co maji miminka,moje kamaradky zatim zadna nema mimi takze si myslim ze uz by to stejne bylo jine. ?..kdybych byla ve Zline…holky by slinparit a ja s miminkem spat;-) takze stejne uz je to takove jine.....Necvicim nic,plavatnjsem chtela jit ale asi pockam az si zaplavu v mori…;-)Jinak do prace chodim ale jen 4 hodiny,delam v kavarne takze docela pohoda zatim,jsem zvedava jak dlouho to budu zvladat,ale jsem rada aspon za ty 4 hodiny v praci,mezi lidna a ze nelenim jen doma ![]()
Ahojky,můžu se přidat?já mám termín 23.9.
Už jsem přibrala 9 kilo
a to nemluvím o tom,že je mi všechno malé(jsem jako malé slunátko)
.
@Korrrinka no jasně že se klidně můžeš přidat, že se vůbec ptáš ![]()
@iliska87 hele tak to si myslim taky že jakmile člověk má mimi a někteří přátelé nemají tak tam ta komunikace začne váznout, já naštěstí mám mezi přáteli už dost holek co mají mimčo ale jako myslim si že jakmile člověk začne jezdit s kočárkem a chodit na hřiště tak se hodně rychle spřátelí s dalšíma maminama
Jééé zaplavat do moře bych si chtěla jít taky
Tak to máš super to já jsem ted bez práce takže jsem stále doma a už mě to celkem nebaví ale když je pěkně tak jsem na zahradě a dělám na ní a pak hodně chodím ven sna prochajdy s psíkama a přáteli ![]()
No ono kdybych tady mela pratale tak by mi asi taky tak nevadilo byt doma;-) ale ted jsem rada ze muzu jeste do prace,24 jdu na kontrolu tak uvidime co mi rekne doktor.....a taky uvidime jak dlouho me jeste necha abych chodila do prace,Je to je super ze mas kamaradky co maji mimi,tak se aspon stebou podeli o zkusenosti v tehu a po porodu atd......ja jsem uplnej laik takze se snazim aspon tady pozbirat par rad a zkusenosti ![]()
Já bych taky jela k moři
A je pravda,že už si pomalu nemám co říct ani s netěhotnýma(bez dětí).Asi za to taky můžu já,protožě člověk to všechno potřebuje s někým probrat:-)A to nemyslím jen těhotenství,ale prostě tak celkově.Třeba kamarádky bez dětí nechápou proč s nima nechodím do hospody,proč jsem unavená… ![]()
ahoj holky tak já zítra jdu na velký utz ve 20tt a jsem dost nervozní bude to asi tím že si mě vyžádal genetik kvůli jednomu výsledku na hraně z krve. už abych měla vše za sebou snad nebudu muset na odběr plodovky ![]()
@hanísek123 píše:
ahoj holky tak já zítra jdu na velký utz ve 20tt a jsem dost nervozní bude to asi tím že si mě vyžádal genetik kvůli jednomu výsledku na hraně z krve. už abych měla vše za sebou snad nebudu muset na odběr plodovky
Ahojky…Určo to dopadne dobře…budeme držet palečky
a třeba se dovíš i pohlaví a hlavně uvidíš svoje miminko
Hlavně se nenervuj
@iliska87 co mám kamarádku která dělala servírku tak jí hned jak se dověděl že je těhotná dal neschopenku ale rozdíl mezi váma je ten že ona makala v restauraci kde bylo furt narváno a tahala kupy talířu což asi v kavárně je mnohem lepší a klidnější co? Jo to máš pravdu že je to super protože fakt hodně radí a i dědim nebo si zapujčuju nějaké věci po jejich miminkách
třeba od jedný kamarádky budu mít monitor dechu který jsem kupovat nechtěla protože je dobrý jen pro začátek
Tady najdeš spoustu rad já jich tu také spoustu našla ![]()
@markovape děkuju moc zítra ám vědět jak sme dopadly moc se těším až prdolku zase uvídím a sem zvědavá co nás překvapí jestli holčička nebo chlapeček ![]()