Mladé těhulky, TP srpen/září 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.12 20:10

tak to nevim.uvidime jestli m zítra doktor něco řekne nebo ne uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.4.12 17:27

ahojky, hlásím se po delší době a vítám novou těhulku :kytka: a ivče gratuluji k chlapečkovi ;)

mě čeká zítra UTZ ve 20tt a výsledky z plodovky, takže budu vědět i 100% pohlaví, tak doufám že bude vše OK.

dneska jsem 21+2 začíná mi to teď dost utíkat :lol: jinak mě čeká ještě stěhování, takže pak teprve budu pořizovat všechny věci, chceme se pak jet podívat na věci pro mimi do polska, tak se těšiiiiim :mrgreen:

holky odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 17:54

ahoj a ty jdes teprve na tu plodovku nebo uz si tam byla jen chci vedet co me ceka.dnes sem totiz byla u doktora a ten rikal ze krevni testy vysli v poradku akorat ze jeden mam na hrane ta me posila do hk jinak ze to dela on sam.jdu tam az za mesic tak nrvicky pracujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.4.12 18:36

Já jsem kousek od Loun. A vy? Jinak dnes jsem se objednala na 4D ultrazvuk v půlce května, tak se moc těším. Haní: Vše dobře dopadne, uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 20:23

snad jo.holky copak děláte ve volném čase? ja sem doma už od 2měsíce a vůbec mě to doma nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.4.12 21:08

Tak já chodím do práce. Učím na základní škole. A teď v pátek odjíždím s dětmi do školy přírodě, takže nudit se zatím nemám kdy :lol: Hlavně bych chtěla v práci vydržet do konce školního roku, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.4.12 21:38
@Nela9 píše:
ahojky, hlásím se po delší době a vítám novou těhulku :kytka: a ivče gratuluji k chlapečkovi ;)

mě čeká zítra UTZ ve 20tt a výsledky z plodovky, takže budu vědět i 100% pohlaví, tak doufám že bude vše OK.

dneska jsem 21+2 začíná mi to teď dost utíkat :lol: jinak mě čeká ještě stěhování, takže pak teprve budu pořizovat všechny věci, chceme se pak jet podívat na věci pro mimi do polska, tak se těšiiiiim :mrgreen:

holky odkud jste?

ahoj, já jdu na velký UTZ v pátek, už se těšíme :dance: no, jinak nás čeká stěhování někdy v červnu :evil: na to se teda pro změnu vůbec netěším :(

já jsem z Bernartic u Milevska, ale jak už jsem tak projížděla různý diskuze, tak z jihočeského kraje jsem moc těhulek s podobným TP nenašla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 13:13

já sem právě doma a vůbec mě to nebaví.sem se dokonce i naučila háčkovat což je u mě zázrak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.4.12 13:51

ahoj holky, tak jsme byli v pátek v ČB na velkém ultrazvuku :) bylo to krásný a hlavně malej je v pořádku, takže super :) ale na druhou stranu to bylo i dost nepříjemný :? pan doktor Čutka starší totiž vypadal nějak mimo a ani mu kolikrát nebylo rozumět co říká. na utz se po mě ,,válel,, a strašně mačkal na břicho, takže mě bolelo ještě včera. bylo tam plno krásných okamžiků, kdy byl matýsek hezky vidět, ale fotku nám udělal úplně rozmazanou, takže ani pořádně není vidět co je co 8o je prostě strašně nesympatický a arogantní, jsem ráda že už k němu nemusím :dance:

no a ve středu jdu k mojí doktorce, tam se teda těším 100× víc a určitě mi udělá lepší fotečku :)

a co vy? něco nového? už jste byly na velkým utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.4.12 11:09

Zdravím vás..ráda bych se k vám přidala..Tp mám 1.9.2012..jinak jsem tedy 20+6 a čekáme holčičku. Jak se tu máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.4.12 13:39
@LucinkaLuca píše:
Zdravím vás..ráda bych se k vám přidala..Tp mám 1.9.2012..jinak jsem tedy 20+6 a čekáme holčičku. Jak se tu máte?

Ahoj, taky zdravím :) už máte vybrané jméno pro holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.4.12 14:31

Holky jste některá z Vás evidovaná na Úřadu práce? jak často tam chodíte? já jsem tam včera donesla potvrzení od gynekoložky, že mám rizikové těhotenství, ale stejně tam musím každý měsíc dojíždět :nevim: je to postavený na hlavu, stejně by těhotnou nikde nezaměstnali :think: a už jsem alergická na větu: ,,Změnilo se u Vás od poslední návštěvy něco?,, a já: ,,Ne, pořád jsem těhotná a momentálně práci ani nehledám,, :D ,,Tak přijďte za měsíc,, 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
24.4.12 16:26
@Simona0203 píše:
ahoj holky, tak jsme byli v pátek v ČB na velkém ultrazvuku :) bylo to krásný a hlavně malej je v pořádku, takže super :) ale na druhou stranu to bylo i dost nepříjemný :? pan doktor Čutka starší totiž vypadal nějak mimo a ani mu kolikrát nebylo rozumět co říká. na utz se po mě ,,válel,, a strašně mačkal na břicho, takže mě bolelo ještě včera. bylo tam plno krásných okamžiků, kdy byl matýsek hezky vidět, ale fotku nám udělal úplně rozmazanou, takže ani pořádně není vidět co je co 8o je prostě strašně nesympatický a arogantní, jsem ráda že už k němu nemusím :dance:

no a ve středu jdu k mojí doktorce, tam se teda těším 100× víc a určitě mi udělá lepší fotečku :)

a co vy? něco nového? už jste byly na velkým utz?

Simčo, jak dlouho trval UTZ a platila jsi něco? Mě bylo právě řečeno, že to bude trvat cca 30 minut, bohužel tedy platit budu 1 200, tak jsem na ten průběh zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.4.12 17:19

no máme dvě jmena a nevíme jaký:-)) Alexandra a Sára…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 18:11

ahoj já byla na velkém utz měla sem z něj strach ale řeknu že zbytečně trvá kolem 20minut.je to zážitek když můžete vidět své mimčo.to moje bylo prý zlobivé a prý všechny děti v tom týdnu.nechápala sem to až pak co sem se zeptala přítele ten viděl úplně vše i to jak se brouček hýbal, já viděla jen snímky,tak říkal že mu přímo lítal po té obrazovce takže chvilku trvalo než ho změřil ale to je podle toho jak je mimčo akční.jinak by to mělo trvat kolem těch 20 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí