Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky chci se zeptat:-) S manzelem chceme miminko ale problem je ze mam titanovou kycelni nahradu. Tak se ptam je tu nektera ktera ji ma take a porodila normalne a ne cisarem? Dekuji
![]()
@Mishel2020 nevadí ničemu.. Já mám titan v pánvi a taky to 2× šlo přirozeně ![]()
@Mishel2020 píše:
Ahoj holky chci se zeptat:-) S manzelem chceme miminko ale problem je ze mam titanovou kycelni nahradu. Tak se ptam je tu nektera ktera ji ma take a porodila normalne a ne cisarem? Dekuji![]()
A narodi se jen Robocop, nebo už Terminator?
@martina.se Dekuji za odpoved. Doktor mi rekl ze kdyz najdu nekoho kdo s tim ma zkusenost tak nebude problem. Jenze kolik nas s timto problemem v mem veku je?
![]()
@Mishel2020 jasný.. Já mám zdratovanou pánev od bouračky před 20 lety.. Při prvním těhotenství byly obavy, ale porod byl hodinový a úplně v klidu, od té doby to nikdo neřešil
mělo by to jít bez problémů ![]()
@Mishel2020 ahoj, ja mam za sebou porod a umelym titanovym kloubem a vse probehlo v poradku. Dost jsem se toho desila, protoze mam problem, ze moc neroztahnu nohy od sebe. Ortoped mi dal na vyber, ze bud to zvladnu- ze by kycel nemela nijak vadit a nebo mi napise doporuceni na cisar- abych se nejak neblokla a nestizila si porod. Nakonec jsem si vybrala prirodni cestu a o kycli jsem ani nevedela ![]()
@pruhovanamys Ahoj tak to mě těší. Ortoped mi řekl to samé tak se ptám jestli má někdo osobní zkušenost 🙂 Díky moc opravdu jsi mě uklidnila. Ještě se zeptám jestli mohu co v těhotenství? Nebolela nějak nebo nevím jak to napsat 🤣
@Mishel2020 i v tehotenstvi vse v poradku 🙂niceho se neboj a jdi do toho
ted jsem podruhe tehotna, za chvili rodim a klepu- kycel drzi, jen me boli kolena ![]()
@pruhovanamys Moc dekuji ja mam „hnaty“ v haji obe uz mi u kolene taky hrozy totalkou ale doufame ze jeste nejakou chviku vydrzi
Uvidime kdyz do nezkusim nepoznam.
![]()