Porod s titanovou kyčlí

203
17.9.20 19:18

Porod s titanovou kycli

Ahoj holky chci se zeptat:-) S manzelem chceme miminko ale problem je ze mam titanovou kycelni nahradu. Tak se ptam je tu nektera ktera ji ma take a porodila normalne a ne cisarem? Dekuji :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.9.20 20:02

@Mishel2020 nevadí ničemu.. Já mám titan v pánvi a taky to 2× šlo přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
17.9.20 20:19
@Mishel2020 píše:
Ahoj holky chci se zeptat:-) S manzelem chceme miminko ale problem je ze mam titanovou kycelni nahradu. Tak se ptam je tu nektera ktera ji ma take a porodila normalne a ne cisarem? Dekuji :-) :-)

A narodi se jen Robocop, nebo už Terminator?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.9.20 20:52

@martina.se Dekuji za odpoved. Doktor mi rekl ze kdyz najdu nekoho kdo s tim ma zkusenost tak nebude problem. Jenze kolik nas s timto problemem v mem veku je? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.9.20 20:53

@BukvickaMalicka Tezko rict :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.20 08:39

@Mishel2020 jasný.. Já mám zdratovanou pánev od bouračky před 20 lety.. Při prvním těhotenství byly obavy, ale porod byl hodinový a úplně v klidu, od té doby to nikdo neřešil ;) mělo by to jít bez problémů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.20 21:22

@Mishel2020 ahoj, ja mam za sebou porod a umelym titanovym kloubem a vse probehlo v poradku. Dost jsem se toho desila, protoze mam problem, ze moc neroztahnu nohy od sebe. Ortoped mi dal na vyber, ze bud to zvladnu- ze by kycel nemela nijak vadit a nebo mi napise doporuceni na cisar- abych se nejak neblokla a nestizila si porod. Nakonec jsem si vybrala prirodni cestu a o kycli jsem ani nevedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
30.11.20 21:27

@pruhovanamys Ahoj tak to mě těší. Ortoped mi řekl to samé tak se ptám jestli má někdo osobní zkušenost 🙂 Díky moc opravdu jsi mě uklidnila. Ještě se zeptám jestli mohu co v těhotenství? Nebolela nějak nebo nevím jak to napsat 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 00:24

@Mishel2020 i v tehotenstvi vse v poradku 🙂niceho se neboj a jdi do toho :) ted jsem podruhe tehotna, za chvili rodim a klepu- kycel drzi, jen me boli kolena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.12.20 00:48

@pruhovanamys Moc dekuji ja mam „hnaty“ v haji obe uz mi u kolene taky hrozy totalkou ale doufame ze jeste nejakou chviku vydrzi :-) Uvidime kdyz do nezkusim nepoznam. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 20:14

@Mishel2020 budu drzet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.12.20 20:21

@pruhovanamys děkuji až se zadari a vzpomenu si dam vědět :wink: :wink:

• načítám...