Porodné 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Momentík… chcete mi říct že druhé dítě jelikož budu rodit v praze kam jsem se přestěhovala a nemam možnost zde trvalého bydliště tak budu muset je vyřizovat papíry přez 1/2 republilky po porodu?
tak to teda jsem zvědavá jak to udělám, auto nám teď nejezdí, tak nejspíš pojedu s novorozencem 3 hodiny vlakem?
no ja nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jjj, přesně tak! Já před měsícem obvolávala úřady a zjistila, že rodičák a porodný musim vyřídit v místě bydliště
ale tak já to mám vlakem hoďku a autem 2 a jezdíme tam celkem často, tak mi to zas tolik nevadí. Navíc jsem to tak trochu čekala..
- Citovat
- Upravit
Aha, to zas bude trvat než budu moci s malou ven abych zašla na OSSZ potvrdit příjem, pak přítelovi do práce, než dojde rozhodnutí no a na Vánoce by sme ho mohli mít ![]()
- Citovat
- Upravit
Já počítám s tím, že přijdu s daňovym přiznáním manžela, to jim tam dám, možná necháým dopředu udělat radši ověřenou kopii, abych jim to tam mohla nechat a tim končim a rovnou jim to tam vyplnim a bude hotovo…
asi si to představuju moc jednoduše, ale uvidíme.. @MartickaNela, kdy máš TP?
- Citovat
- Upravit
https://formulare.mpsv.cz/…orm/edit.jsp?…
kdyby jste chtěla mrknout některá
- Citovat
- Upravit
@xpisk03
koncem října, takže podávat budu v listopadu a oni mají čas do konce roku ![]()
- Citovat
- Upravit
@xpisk03 píše:
Já 14.10. takže stejný..
no když jsem se dívala na ten formulář tak i nejsem jista jestli budu schopna ho vyplnit ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě dotaz, je mi 20, jsem student, nikdy jsem nepracovala. Vim, že to zní divně, ale jsem nebo nejsem nezaopatřené dítě??
- Citovat
- Upravit
@MartickaNela předpokládám, nebo si vytiskni ten z netu, jak jsi posílala odkaz
- Citovat
- Upravit