Porodní asistentka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
porodní asistentka brno
Ahoj holky, nemáte někde kolem sebe nebo vy sami nejste náhodou porodní asistentky? Jde mi o studium v Brně, jak mají dojmy atd., skrz přijmačky a další věci. Budu ráda za info děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Studovala jsem PA v Brně, ale ne na MU, ale na VZŠ, tam je to už zrušené. Ale třeba bych ti něco povědět mohla. Co tě zajímá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já o tom právě tak nějak uvažuju, právě jsem chtěla zjistit jestli to v brně jde i jinde než na masaryčce…a jaký je to studium. Nedostala jsem se na medinu a tak nějak už jsem studium na šest let vzdala…a ta PA se mi tak nějak dost líbí…akorát jestli jsou ty samý přijmačky jak na medinu tak je to síla, já právě nevím jak je to odlišný. Po tom se popídím blíží se přihlášky, ale jde mi to aby to šlo aspon kombi, a jestli se to jako dá, skrz praxe atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel, já jsem byla v Brně poslední ročník, který vystudoval dipl.PA. Teď už jen na MU. Ale jaké jsou tam přijímačky, to bohužel netuším. Ani jak to mají s praxí nevím. Co jsem tak slyšela, když jsme na praxe chodily s holkama z MU, tak my na vyšší, jsme času ve špitálech strávily mnohem víc, než ony.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice Jak jsi dopadla, studovala jsi porodní asistentku? Jinak, na VOŠ Kounicova jde studovat nově od 2018/2019 Dětskou sestřičku, takže tam by šlo mj. pracovat i u těch uplně nejmenších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit