Porodní plán - Jilemnice, Pardubice

409
23.8.12 14:55

Porodní plán -Jilemnice, Pardubice

Ahojte, ženy se zkušenostmi :-)Chtěla jsem se zeptat ohledně dodržování porodního plánu vporodnicicíh Pardubice a Jilemnice. Já mám totiž obavy, nebo spíš si myslím, že i když přinesu do porodnice porodní plán, tak ho někdo hodí do složky a pochybuju o tom, jestli ho bude někdo číst a pokud si ho přečte, tak že si bude pamatovat, co jsem v něm psala. Máte nějaké zkušenosti? Vyhověli Vám lékaři a sestry v JLM a PC na základě Vašich „porodních přání“? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
23.8.12 15:10

Já jsem rodila v Jilemnici a porodní plán jsem neměla. Kamarádka, co tam rodila měsíc po mě, plán měla a byl dodržen do puntíku. Sestra si ho prý při příjmu četla a když se střídaly služby, tak ho dostala i nová PA k přečtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.12 15:32

@Siisule já budu v nejbližších dnech rodit v Jilemnici, porodní plán sepsaý nemám ale při příjmu sme s doktorem probírali co a jak chci a ne a jak bychom si o představovali. A musím říct, že na všechno přistoupili, k ničemu mě nenutili a snažili se najít řešení shodující se s mojí představou. Doufám, že se to tak zadaří i při porodu. Ale celý personál je na porodnickým tam super, takže se vůbec nebojím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.8.12 17:38

@mrnousekjaninka a nebojíš se, že jsi jedna z mnoha rodiček a že až přijedeš, že si nebude pamatovat na čem jste se domluvili? Že mu řekneš:"Ale takhle jsem si to nepředstavovala, slíbil jste mi to a to… " a on na to řekne, že si to nepapamtuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.12 09:48

@Siisule tak mají to v kartě napsaný :nevim: plán bych si napsala a dala jim ho, kdby bylo vše ok. Ale u mě zatím není jistý jestli císař nebo přirozenej (i když se mi budou snažit případně porod vyvolat dřív abych přirozenej zvládla) a tak ani nemám moc možností co si do plánu napsat - ono to bude takový buď anebo. Kdybych ale věděla, že je všechno v pořádku, tak ho klidně sepíšu a dám jim ho. Určiě bych se nebála toho, že by to nedodrželi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí