Prstýnky u porodu

22.8.12 22:04

Prstýnky u porodu

Ahoj holky, doneslo se mi, že u porodu císařem nesmí být šperky, ale bohužel mi tak natekly prsty, že snubák ani zásnubní nesundám :nevim: (zatím to vypadá, že budu rodit normálně, ale kdyby náhodou…) nemáte někdo zkušenost, zda to i teď tak funguje? prstýnek Vám případně v nemocnici přeříznou? opravdu nevím, jeslti to ještě platí…máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2230
22.8.12 22:08

Já musela sundat všechny šperky včetně prstýnku i u normálního porodu tak nevím. možná se poptej v nemocnici kde budeš rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 22:08

Musela jsem sdelat vsechny sperky…a chteli to i po holkach co rodily normalne..rano olejem to das..kazdopadne asi ti ruku kuli tomu rezat nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.8.12 22:09

No u žádné operace by neměly být šperky a císař je bohužel taky operace, ale jak u klasického porodu, to nevím :nevim: já je neměla

• Citovat
  • Upravit
148
22.8.12 22:13

Já jsem rodila normálně a nikdo se o šperky nezajímal. Rodila jsem v Podolí a bylo to tam asi moc lážo plážo, ptz manžel tam chodil normálně v oblečení a botech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.8.12 22:14

Mě sundávali šperky až těsně před akutním císařem. Do té doby jsem rodila s nima. Ale prstýnky už jsem dávno neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 22:14

Rodila jsem císařem a měla jsem snubák normálně na prstě, u druhého císaře před dvěma měsíci opět

• Citovat
  • Upravit
4151
22.8.12 22:15

Je to kvuli bakteriim, ale pokud ti opravdu nepujde sundat, nikdo ti hlavu neutrhne a urcite tak budou mit naladu rezat prstynek. mne rekli kdyz to nejde tak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Bohužel olejem a ráno jsem to zkoušela… vdávala jsem se ve 4.měsíci a malinko problém byl už u nandavání jenže v tu dobu jsem tohle neřešila teď se to ke mně doneslo… zeptám se doktorky až půjdu na kontrolu a ještě jednou to tedy zkusím.. děkuji holky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Tak asi záleží na nemocnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.8.12 22:18

@HouzvickovaZdena u žádné operace nesmí být šperky kvůli riziku infekce a císař je taky operace. Ale když ti nejdou sundat, tak ti je nechají - aspoň u nás v nemocnici nechávají. To máš jako se zamčenýma náušnicema, taky je nikdo nepřecvakává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.8.12 22:18

Tak já při obou porodech měla normálně prstýnek na sobě… :think: Rodila jsem teda přirozeně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.8.12 22:19

Kdyžtak řekni, že chceš nasadit rukavici a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.8.12 22:19

Já jsem rodila normálně a měla jsem prstýnky, řetízek i náušnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
22.8.12 22:22

Rodila sem normálně a náušnice a řetízek jsem měla. Prstýnek ne, protože ten sem přestala před porodem nosit, padal mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí