Porodnice Brno 2024

BeHappyNow
15.5.24 22:55

Porodnice Brno 2024

Zdravím všechny maminy, zakládám tuto diskuzi jak pro sebe, tak pro ostatní, kterým se blíží porod.. Jaké zkušenosti s těmito porodnicemi v Brně máte? :think: Popřípadě která je za vás ta nejlepší? :palec:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
16.5.24 12:23

Dvakrát císařský řez na Obilňáku a vždy spokojenost. Samozřejmě protivná sestra tam byla jako všude, ale co se týče péče, tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.5.24 18:01

Já mám termín příští měsíc. Osobně travim těhotenství mezi obilnim a bohunicemi.
Dva roky zpět prodělany potrat ve čtvrtém měsíci na obilnim. Hrozny. Nejen ta zkušenost samotná, ale přístup lékařky, která mě měla v peci. Šlo jen o potrat ne? :roll:
Každopádně. Toto těhotenství proběhla hospitalizace v Bohunicích. Kromě jedny protivny sestry super. Byla jsem tam 10 dni. Následně sledování v rizikové v Bohunicích. Přístup ambulance v Bohunicích strašný. Byla jsem 2× a od ty doby jsem jezdila na obilní. Rizikovka lékaři super, nemůžu si stěžovat. Ale opatrně, když “vyvolávate” sestrám, když něco potřebujete.
Suma sumárum :lol: půjdu rodit na obilní i přes špatnou zkušenost před dvěma lety. Kdykoliv jsem krvacela a jela jsem tam, PA i lékaři naprosto super přístup. Empatie. Podpora.
To je to co potrebuju k porodu. Cítit se v bezpeci. A ten obilnak i když je starší, není tak “moderni”, tak mi ten pocit bezpečí daval během komplikaci, které jsem v těhotenství měla.
Reálne jsem na pohotovosti/ambulanci porodního sálu byla zhruba 12× za cele těhotenství. A to nepočítám plánované kontroly. :lol: Nevím jak se jim podařilo mě dotáhnout až k termínu :lol: Ale myslím, že se tam všem uleví až bude malej venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
19.5.24 22:32

Tak já za sebe nedám dopustit na milosrdné bratry.. mám tam za sebou dva porody, jednu revizi kvůli zamlklemu těhotenství a jednu operaci skrz mimoděložní..
A teď se tam chystám porodit třetí dítko..
Nemůžu si na nic stěžovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398

Tak já za sebe nedám dopustit na milosrdné bratry.. mám tam za sebou dva porody, jednu revizi kvůli zamlklemu těhotenství a jednu operaci skrz mimoděložní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
19.5.24 22:34

Omlouvám se, nevím proč se to poslalo třikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.24 12:09

@janulicek89 Ahoj a můžu se zeptat jaký tam mají postup po císaři?? Jestli používají matčiny bakterie k utvoření imunity miminka? Dělá se to tak, že poševním sekretem dítě potřou, aby získalo tvoje bakterie, protože je nezískalo tím, že nešlo porodními cestami, děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
14.6.24 12:15

Za mě obilňák. Než rodit u milosrdnych, to raději na ulici.
Jestli se rozhodujes mezi obilnakem a bohunicema, tak co se týče lékařů, je to jedno, je to jedno pracoviště. Bohunice jsou hezčí, novější prostředí. Obilňák má dětskou jip a další péči o mimina. Ale prostředí 6N je dost nic moc, tam už to asi ani nikdo rekonstruovat nebude, ale porodní pokoje měli pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.24 12:27

Já tedy mohu hodnotit jen z pohledu mých gyn. potíží. Všechny 3 zmíněné jsem několikrát navštívila ve vážných situacích.

Za mě nejlepší Obilní trh - suprová péče, laskaví lékaři.
U Milosrdných bratří mě vyhnali se slovy “že nejsem případ pro ně”.
Bohunice také nebyly špatné.

Nejvíce sem byla ale spokojená na Obilním. Co mám známé, které tam rodily - tak největší spokojenost + (budoucí) tchýně tam měla asi 3 složité operace a nedá na ně dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková