Taška do porodnice - jaký objem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
758
2.5.24 19:41

Taska do porodnice - jaky objem?

Zdravim maminky, uz si balim pomalu veci a chci si koupit nejakou cestovni tasku, ale vubec nevim jakou zvolit velikost.. koukam na vuch a maji tam objem jak 25 tak 40 a vubec nevim kterou zvolit aby se do ni vsechno veslo :D dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1520
2.5.24 19:55

Doporucuji naskladat si potrebne veci na hromadu a podle toho vybrat zavazadlo. Promyslete i to, zda si budete brat tasku jen jednu, nebo budete mit dve - na porodni sal a pak na sestinedeli. Co je u nich praktictejsi byste se mela dozvedet pri prohlidce porodnice.
V me porodnici nas instruovali at si veci na sestinedeli nechame v aute, dokud se dite nenarodi, pak je partner prinese na sestinedeli. Takze pocitam s dvemi taskami, v prvni, takove vetsi kabelce vlastne, mam nejake zakladni veci na porodni sal (papiry, kosili, par kusu vlozek, kalhotky nejake osobni veci a obcerstveni) a druhy bude kufr na koleckach palubni velikosti, kdyby mne partner nemohl odvezt, tak at nemusim tahnout nejakou cestovni tasku v ruce, to nesnasim i netehotna. Tam mam veci na sestinedeli ( vlozky, kalhotky, obleceni pro sebe i dite, hygienu)
Osobne teda asi nechapu potrebu mit specialni tasku do porodnice, ale to je muj boj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
2.5.24 19:55

Já jsem měla malý kufr velikosti příručního zavazadla…porody jsem měla plánované císaře, na sál jsem si tedy brala pouze telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.5.24 19:59

@starfish_at_night diky za odpoved, to udelam :D nebude to taska jen do porodnice, využiji ji i na dovolene uz po nejake koukam dlouho ale tohle me donutilo a dalsi vec, ze z toho budu mit radost az si budu skladat veci do nove tasky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková