Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Máte zkušenosti teď nově s porodnicí v Trutnově? Jak při porodu tak na 6nedělí? Bývá tým volný ten nadstandardní pokoj nebo to jako kdysi v Náchodě, že byl stále plný?
Ahoj, rodila jsem v Trutnove v rijnu 2023 a uplne uzasny. Dva roky predtim jsem rodila v Nachode a neda se to srovnat. Vsichni moc prijemny, vana, aromaterapie, naparka, ruzne polohy na tlaceni. Hodne takovej aktivni postup. V Nachode sice inzerovali kdeco ale nikdo mi nic nenabidnul. Nenavrhnul nejaky ulevovani od bolesti (mimo leky). A na sestinedeli taky super. Je twm ta bufetova mistnost, vlozky k dispozici na chodbe neomezene a personal moc prijemnej. Nikdo se na me netvaril kysele.
@Dom21 díky za zkušenost… slyšela jsem právě jen chválu tak jsem se pro Trutnov rozhodla. Kdysi (rok 2017) jsem v Náchodě rodila dceru a na gynekologii to šlo..ale na 6nedělí hrůza sestry. V Náchodě jsem pak ještě byla minulý rok na začátku těhotenství a teda prostředí hezký a nový ale mladá doktorka a moc se mi nelíbil její přístup (zklamalo mě to). Takže snad jsem tedy zvolila s tím Trutnovem dobře 🙂
No prave v tom nachode pri tom porodu to jeste slo ale pak na 6nedeli hrozny…zadna pomoc s kojenim, s nicim vlastne 😁 😁 mela jsem se podivat asi na 4 videa jak koupat, jak kojit a jak prebalovat a to bylo vse 😁 pro prvorodicku docela masakr..
A jeste jeden takovej blbej dotaz, ty jsi nekde tady z okoli trutnova/dvora/nachoda?
@Dom21 asi 25 km od Trutnova… Žďár nad Metují…jestli ti to něco říká?
@Dom21 no já kdysi na pokoji byla s holcinou co doma už dítě měla tak mě zachránila ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.