Porodnice BRNO -recenze

4.12.14 16:27

Porodnice BRNO -recenze

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na recenzi brněnských porodnic. Kam jít rodit, abych byla spokojená, nikdo na mě nebyl nepříjemný a hlavně! Aby byl tak kvalitni doktor a odrodil mé dite v pořádku :( Příkláním se spíše k obilnému trhu, ale od tamtud jsem se dověděla i špatnou recenzi… aach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
4.12.14 16:31

Pokud není problém, tak při porodu pomáhá porodní asistentka, ne doktor. Abys byla spokojená taky záleží, jaké máš preference :nevim:

Jinak já mám názor ten, že je to o lidech. I v té nejvychválenější porodnici můžeš narazit na nepříjemné lidi a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.12.14 16:34

@SnažilKasandra přímo nad tímto příspěvkem, co jsi sem vcelku úplně zbytečně založila diskusi je modrý panel. Na něm m. j. i název PORODNICE. Když jej rozklikneš, najdeš tam recenze na všechny porodnice. Na to jsi za dobu, co jsi na miminu nepřišla? :think:
Apropos_ pokud máš takové nároky, tak rod´ doma se soukromou PA. Obávám se, že nikdo se z tebe nepo, nikdo konkretní tě jen pro tvé přání neodrodí, všechno je o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 16:35

Tak já jsem úplný antitalent a prvorodička, takže se omlouvám :) Tak prostě porodní asistentka. No to je fákt, je to o lidech a taky o dni :D jakou asi budou mit zrovna náladu. Ale tak spokojenost rodiček mě stále zajímá :) a děkuji za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.12.14 16:47

@SnažilKasandra v podstatě jsou všechny porodnice dobré. Každá ti napíše něco jiného, podle svých představ, jenže jedna řeší i poporodní péči, druhá nadstandart, třetí totok, čtvrtá onok… Doba se posunula, jestli ti jde o porod, tak je to v podstatě jedno.
Já poslední dítko po letech rodila v Bohunicích a naprostá spokojenost se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.12.14 16:51

Žádná porodnice není lepší než jiná- jedna má lepší porodní boxy, jiná novorozenecké. Vždy záleží jak se člověk trefí a sedne si s personálem a jak porod probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
4.12.14 16:56

Bohunice mají hezčí šestinedělí, s Obilňákem ale stejný personál. U Miloušů jsem nikdy nebyla.
Kdo předpokládá přirozený porod a chce ho se svou PA jezdí většinou do Vyškova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
4.12.14 17:15

Já jsem rodila u Miloušů už v těch nových boxech a nemůžu si na nic stěžovat. Přístup i péče perfektní. To stejný mi říkaly švagřice. Jedna rodila na Obilňáku, druhá v Bohunicích a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 17:16

To si nevybereš. Každá porodnice je v něčem dobrá a v něčem špatná. Nepříjemný personál najdeš všude. Je to jen o štěstí. V Bohunicích je hezký šestinedělí a u Milosrdných jsou teď údajně úplně nové porodní sály. Já jsem rodila u Milosrdných a v Bohunicích, a pokud bych rodila ještě někdy, tak jdu do Bohunic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.12.14 17:28

@SnažilKasandra ja rodila na obilnaku pred mesicem, za pomoci asistenky, ale mudra byla pritomna. A nemuzu si stezovat, vyborny pristup. Jsem moc spokojena i se sestinedelim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
4.12.14 17:30

Rodila jsem na Obilňáku, narazila jsem na špatné lidi, takže za mně Obilňák ne. ALE je to bohužel jenom o lidech, na které narazíš, ne o porodnici. Jednou z možností je zaplatit si soukromou PA, kterou akceptují v té které porodnici, bude s tebou po celý čas u porodu, budete se znát líp, než s PA, která tě poprvé uvidí v porodnici. Je to jenom na tobě, google toho najde spoustu. A taky tady na emimině najdeš o této alternativě spoustu informací.

• Citovat
  • Upravit
1189
4.12.14 17:34

Doporucuji Vyskov, rodila jsem tam a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
4.12.14 18:26

Obilňák - vedení porodu OK, poporodní péče o rodičku - chovají se jak totální hovada (a to je možná ještě slabé slovo). Rodit na obilňáku a mít po porodu komplikace, tak by tě tam nejraději nechali „chcípnout“, nechápu, proč někteří lidi dělají takový povolání jako je zdravotní sestra či doktor, když nemají rádi lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
4.12.14 18:27

Je to jedno - jde totiž jen a pouze o to jaká je ta jedna PA a doktoři kteří mají zrovna službu. Jak se na ten den vyspali, nikdy to nevíš dopředu.

Recenze jsou naprd, je to všude téměř 50 na 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.12.14 21:59

@SnažilKasandra Špatné recenze budeš mít odevšad, protože záleží, na koho natrefíš. Já jsem rodila před rokem na Obilňáku a zkušenost dobrá jak z porodu, tak z šestinedělí, nepříjemný na mě nebyl nikdo. U porodu jsem měla PA Michaelu Galářovou - mladá, příjemná slečna a doktora Jakuba Texla - toho jsem znala už ze všech monitorů, je taky příjemný. On u toho porodu teda ale skoro nebyl, přišel až na úplný konec očumnout a pak zašít. Klidně bych tam šla rodit zase. Když bys měla nějaké otázky, klidně napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková