Porodnice daleko - stihneme to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5misa6
11.10.11 13:00

Porodnice daleko?stihnem to?

Ahoj maminky,mám asi trochu hloupý dotaz.Bydlím cca 40km od Zlína,a chtěla bych tam rodit.Mám takové tušení,že když mě chytnou bolesti,tak tu cestu nevydržím.Nebo aby jsme neporodili v autě.Máte zkušenost mít porodnici trochu dál?Mohla bych na Vsetín,ale tam nemám dobré zkušenosti.Děkuji zatím za rady a zkušenosti:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1114
11.10.11 13:04

AHOJ neboj vše se stihne..mě trvala cesta do porodnice 52min.a mám pocit že to házení my dělalo dobře od bolestí.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 13:06

Já bych to měla tak na 40min.Jen fakt mám obavy:-) jsem zvědavá jak to dám.

• Citovat
  • Upravit
17026
11.10.11 13:07

ahojky,ja tam jela dvakat z UH,takze tak 30km…v pohode,u prvniho bych to projela tak stokrat :-P ,u druheho to byl fofr na entou,presto se stihlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 13:11

Ono to jako není daleko za normální stavu,budu rodit poprvé,a nevím ještě jaké bolesti mě čekají:-) a býva ve Zlíně moc rodiček??

• Citovat
  • Upravit
4989
11.10.11 13:13

ahoj, rekla bych, ze dojedete. ono to za tak rychle nebude, bohuzel.
a nebo pokud mas vazne obavy zavolej si sanitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 13:17

Manžel jezdí jak drak:-) tak jsem ráda,že se to dá vydržet,porodnici mám 10km ale tam fakt nechci.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.10.11 13:18
levmah28 píše:
Ono to jako není daleko za normální stavu,budu rodit poprvé,a nevím ještě jaké bolesti mě čekají:-) a býva ve Zlíně moc rodiček??

Jak kdy - my tam dojeli ve 2h ráno a byla jsem tam sama, a než jsem porodila (po 8h ráno) tak byli plné všechny ty porodní boxy a ani mě nenechali ty dvě hodiny na tom sále, protože ho potřebovali uvolnit.

Nervy z dojezdu jsem měla taky, bydlíme sice jen v Otrokovicích, ale cesta do Zlína např v ranní špičce nebo odpoledne trvá taky tak 40min, zvláště když furt něco opravujou. Nakonec jsme jeli v noci a za 13minut jsme tam byli :) - cesta v pohodě, ale když jsem vystoupila tak jsem se pozvracela :poblion:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.10.11 13:19
lucie.t píše:
a nebo pokud mas vazne obavy zavolej si sanitku

Sanitka by jí zavezla do nejbližší nemocnice, a tam jak jsem pochopila nechce.

• Citovat
  • Upravit
2899
11.10.11 13:26

Ahojky, taky jsem řešila tuhle otázku… jestli je porodnice daleko… ta co je tady se mi nelíbila - nebo spíš zvěsti z ní! A tak jsem si jela odzkoušet cestu do té vzdálené a vychvalované (asi 45 km) cestou jsem narazla na překážky (dlouhodobá uzavírka a zabloudila jsem)… dojela jsem tam za dýl jak hodinku… ale i tak mi sestra říkala, že to není moc dlouhá doba.

Zkoušela sis tu trasu? Rodíš prvně?

Já jsem měla štěstí, protože tady porodnici přebral nový primář a hodně ji vylepšil reputaci a vůbec všechno, tak jsem se s klidem nakonec rozhodla pro tu co mám 10 minut cesty, ale jinak bych volila tu vzdálenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
11.10.11 13:27

No to se da tezko odhadnout. Nekdo ma porod rychly nekdo ne… No s nejvetsi pravdepodobnosti by se to stihnout melo. No pro jistot- radsi na nic necekej a jed :-) nebo zavolej sanitku, ale je otazka jestli te nevezme do nejblizsi porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 13:28

Ha tak to taky nevím za jak dlouho by jsme tam dojeli ve 14:00 :-) je to tam děs,mě stačí když jedeme do Makra.Ale chtěla bych mít pěkný porod a poporodní péči.

• Citovat
  • Upravit
48576
11.10.11 13:30

Já klidně mohla ject do španělska a stihla bych to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 13:30

Trasu sem párkrát jela:-) manžela jsem vezla do nemocnice,a právě že rodím prvně,tak nevím co a jak.A myslím,že zlín je dobrá volba.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
11.10.11 13:31

Kamčo,to ti trvalo tak dlouho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková