Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
AHOJ neboj vše se stihne..mě trvala cesta do porodnice 52min.a mám pocit že to házení my dělalo dobře od bolestí.. ![]()
Já bych to měla tak na 40min.Jen fakt mám obavy:-) jsem zvědavá jak to dám.
ahojky,ja tam jela dvakat z UH,takze tak 30km…v pohode,u prvniho bych to projela tak stokrat
,u druheho to byl fofr na entou,presto se stihlo..
Ono to jako není daleko za normální stavu,budu rodit poprvé,a nevím ještě jaké bolesti mě čekají:-) a býva ve Zlíně moc rodiček??
ahoj, rekla bych, ze dojedete. ono to za tak rychle nebude, bohuzel.
a nebo pokud mas vazne obavy zavolej si sanitku
Manžel jezdí jak drak:-) tak jsem ráda,že se to dá vydržet,porodnici mám 10km ale tam fakt nechci.
levmah28 píše:
Ono to jako není daleko za normální stavu,budu rodit poprvé,a nevím ještě jaké bolesti mě čekají:-) a býva ve Zlíně moc rodiček??
Jak kdy - my tam dojeli ve 2h ráno a byla jsem tam sama, a než jsem porodila (po 8h ráno) tak byli plné všechny ty porodní boxy a ani mě nenechali ty dvě hodiny na tom sále, protože ho potřebovali uvolnit.
Nervy z dojezdu jsem měla taky, bydlíme sice jen v Otrokovicích, ale cesta do Zlína např v ranní špičce nebo odpoledne trvá taky tak 40min, zvláště když furt něco opravujou. Nakonec jsme jeli v noci a za 13minut jsme tam byli
- cesta v pohodě, ale když jsem vystoupila tak jsem se pozvracela ![]()
lucie.t píše:
a nebo pokud mas vazne obavy zavolej si sanitku
Sanitka by jí zavezla do nejbližší nemocnice, a tam jak jsem pochopila nechce.
Ahojky, taky jsem řešila tuhle otázku… jestli je porodnice daleko… ta co je tady se mi nelíbila - nebo spíš zvěsti z ní! A tak jsem si jela odzkoušet cestu do té vzdálené a vychvalované (asi 45 km) cestou jsem narazla na překážky (dlouhodobá uzavírka a zabloudila jsem)… dojela jsem tam za dýl jak hodinku… ale i tak mi sestra říkala, že to není moc dlouhá doba.
Zkoušela sis tu trasu? Rodíš prvně?
Já jsem měla štěstí, protože tady porodnici přebral nový primář a hodně ji vylepšil reputaci a vůbec všechno, tak jsem se s klidem nakonec rozhodla pro tu co mám 10 minut cesty, ale jinak bych volila tu vzdálenou…
No to se da tezko odhadnout. Nekdo ma porod rychly nekdo ne… No s nejvetsi pravdepodobnosti by se to stihnout melo. No pro jistot- radsi na nic necekej a jed
nebo zavolej sanitku, ale je otazka jestli te nevezme do nejblizsi porodnice.
Ha tak to taky nevím za jak dlouho by jsme tam dojeli ve 14:00
je to tam děs,mě stačí když jedeme do Makra.Ale chtěla bych mít pěkný porod a poporodní péči.
Trasu sem párkrát jela:-) manžela jsem vezla do nemocnice,a právě že rodím prvně,tak nevím co a jak.A myslím,že zlín je dobrá volba.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj maminky,mám asi trochu hloupý dotaz.Bydlím cca 40km od Zlína,a chtěla bych tam rodit.Mám takové tušení,že když mě chytnou bolesti,tak tu cestu nevydržím.Nebo aby jsme neporodili v autě.Máte zkušenost mít porodnici trochu dál?Mohla bych na Vsetín,ale tam nemám dobré zkušenosti.Děkuji zatím za rady a zkušenosti:-)