Porodnice Kadaň 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
1.12.13 13:06

Porodnice Kadaň 2013

Maminy jste tu některá co rodila letos v porodnici v Kadani? Jakou jste měli zkušenost s touto porodnicí? Doporučili by jste jí a proč? Děkuji moc za názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
1.12.13 13:34

@LuciLuu dřív to byla hodně vyhlášená porodnice, ale ted to stojí prý za prd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
1.12.13 14:33

CAP a porodnice Kadaň jsou jedno a to samý nebo má Kadaň porodnici a ještě CAP?

• Citovat
  • Upravit
26
1.12.13 14:49

@ncc1701 má klasickou porodnici a specializované pracoviště CAP. Mĕ zajímá ta porodnice o alternativním způsobu porodu neuvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.12.13 21:53

CAP je součástí porodnice. Rodila jsem tam v 3/02 a 10/12 a rozdíl v péči jsem nepoznala. Když vezmu přímo porod tak nemůžu říct, že by mě nějak PA obletovala, přišla zkontrolovala, na dotazy odpověděla. Na oddělení šestinedělí jsem byla spokojena - sestry v pohodě, samozřejmě vždy se najde nějaká protivná. Doktoři výborný. Dětské sestry - taky jsem neměla problém. Nevím co chceš vědět konkrétně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.12.13 22:16

@amame Mĕ právě nejvíce zajímá jak se personál chová a doktoři zda to nejsou takový ti arogantní lidi. A poporodní péče jaká je? A podle recenzí si maminky strašnĕ stěžují na PA jménem Lukáš. Myslíte, že je možnost si zvolit aby mě tento PA neošetřoval? Jsou tam doktoři nebo doktorky? Děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.12.13 22:49

Co se týká doktorů, tak ti jsou tam myslím vynikající. S aroganci jsem se nesetkala u doktorů ani PA. Jsou tam doktoři i doktorky. Vím že je tam i jeden porodní asistent, ale s tím nemám zkušenost. Porodní asistentky asi jak která, určitě nemám s nimi negativní zkušenost, s některými jde i pokecat (např. při zátěžovém testu). Pokud jde zvolit si PA tak to nevím, v noci jich asi moc sloužit nebude :) Je to i o štěstí na koho natrefíš, kolik zrovna rodí maminek apod. Na poporodní péči si nemůžu stěžovat - nevím jak při klasickém porodu, rodila jsem císařem, takže se o mě starali velmi dobře. Záleží na mnoha faktorech i na tom jak seš náročná - např. jednu sestru jsem si velmi chválila, a když jsem odcházela domů tak byla tak nevrlá a protivná, že jsem nevěřila, že je to ta samá sestra - ale to byla opravdu jediná. Já bych jí určitě doporučila, ale nemám srovnání s jinými. Mezi jakými porodnicemi se rozhoduješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.12.13 23:15

Rozhoduju se mezi Slaným a Kadaní. Jsem sice ze Žatce, ale sem rodit nechci. A na Slaném mi vadí, že mají málo nadstandartů. On si člověk asi fakt nevybere.:-) Zajedu se ještě podívat osobnĕ do Kadanĕ a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
2.12.13 13:37

@LuciLuu To je docela dobrý nápad, když to uvidíš na vlastní oči. Uděláš si aspoň trošku obrázek a budeš vědět do čeho jdeš. Já nemám ráda, když vůbec netuším jak a co. proto jsem taky chodila na předporodní kurz, kde nám porodnici ukázaly. A taky uvidíš, jak na tebe bude působit personál. Držím palce, ať jsi se svým rozhodnutím spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.12.13 13:49

@amame Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.12.13 17:55

Tak jsem se byla dneska podívat v porodnici v Kadani a musím říct, že ja i můj manžel jsme nadšenci. Je to tam krásné. Vůbec to nevypadá jako v nemocnici. A moc hodná paní sestřička nás provázela.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková