Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Krásný den všem,
prosím o radu, příští týden se musím registrovat do porodnice. Zvolila jsem Krč. Nicméně jako prvorodička vznesu možná hloupý dotaz - Je zde elek. formulář. Ten vyplním, pošlu a zajedu si pro razítko, že jsem přihlášená? Opravdu je to takto jednoduché? Co jsem mluvila s kamarádkami, tak vždy měli problém s registrací, že v 8:01 byly všechny místa obsazená u Apolináře a v Podolí. Nějaká zkušená maminka, co mi poradí?
Děkuji a krásný večer všem
Presne. Vyplnis formulas a kliknes odeslat. Ozvou se ti max behem dvou dnu, zda je volno, a pak si tam jen do tydne skocis pro razitko, ktere ti spolu s dalsimi informacemi daji na recepci.
Ja mam za sebou zatim registraci a screening 2. a jsem naramne spokojena s pristupem.
Proti Podoli mnohem vetsi pohoda a klidek (ale to nic proti Podoli, byla jsem spokojena i tam, jen je proste videt, ze na krc neni takovy napor…)
Je to tak, já jsem třeba v Krči rodila tu noc úplně sama
byla tam jen paní po císaři, jinak volno…
Po špatné zkušenosti po první návštěvě jiné porodnice, mě v Krči registrovali i v 33. tt. Měla jsem štěstí a měli jedno místo volné. Nedá se říct, že tam není nápor… já měla naplánovanou sekci a museli ji o několik hodin posunout protože přede mnou rodily 4 maminky a shodou okolností všechny akutní císaře. Sešly jsme se všechny na JIPu. V Krči je skvělý personál, i když jsem se musela s některými lékaři trochu dohadovat. I přesto nedám na Krč dopustit, teď tam budou rodit současně moje švagrová a moje nejlepší kamarádka. ![]()
@Katelka tak napor je asi v Praze vsude, ja jsem to napsala v porovnani s Podolim, kde je ten pretlak fakt obrovsky. Ale tesim se tam, fakt. Zatim tam na me vse pusobi velmi prijemne. ![]()
Díky všem za rady, tak příští týden se na to vrhnu. Studovala jsem recenze a hodnocení a spoustu lidí zde bylo spokojeno, tak snad… I když teda když jsem se koukala, jak vypadají porodní sály, tak to je dost husty
Budu spoléhat na to, že to nebudu vnímat… ![]()
Ahoj, rada bych se na stejne tema pridala s dotazem. Taky jsem vybrala Krc a dnes jsem se dozvedela, ze registrace je mozna uz od pulnoci. Nevite jestli je to pravda? Protoze treba u podoli rovnou pisou, ze az od 8:00.
Diky za info ![]()
Mělo by to být v pohodě, co jsem pochopila, tak podolí a apolinář je registrace online z pc, ale tady posíláš formulář a oni se do dvou dnu ozvou…pak si jen skočíš pro razítko. Takže to moc s půlnocí nemá vliv si myslím ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.