Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky chtěla bych se zeptat je tu některá z vás která v poslední době rodila v Novém Jičíně? Jak to tam teď funguje a jak ste byli spokojené.? Našla jsem jen starší diskuze které nevypadají moc dobře a za chvíli mě to tam čeká ![]()
@Natálie307 já před 4 měsíci a nemám co vytkout. Doma jsem jedno dítě už měla a tam jsem si hezky odpočinula. Na facebooku v recenze porodnic je myslim recenzí dost. Jako jo vybaveni a prostory nejsou hold jak jinde, ale sestřičky na novorozeneckem jsou andělé a na prodnim si nestezuji, jako třeba by to šlo ještě lépe, ale za mě to stačí.
A jídlo fakt vyborne, pořád jsem něco mlsala v baru a obědy prostě luxus a to jsem na jidlo děsná frfňa ![]()
@Natálie307 ještě dodám že poprvé jsem tam rodila 3,5roku zpět a teď je to fakt odost lepší, ale i před tím jsem byla spokojena a to hlavně chovanim personalu, takže mě ani nenapadlo jit rodit jinam. Člověk se hlavně nesmí bát se ptát, zda se mi že na novorozeneckem vše řeknou, ale pak se nevnucuji, ale když se na cokoli clovek zepta, tak poradi, pomuzou, prostě za mě jsou fakt skvělé
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.