Porozumnění s učiteli
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porozumnění s učiteli
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je normální si
hodne dobře, a krásne rozumět se svým učitelem a učitelkou? Jsou to manželé, oba učí na stejné škole. Já osobně v tom nevidím žádný problém, kord když je to ze všech stran vzájemné. Teď mě napadá, jestli máte někdo třeba podobne zkušenosti? Prosím anonym
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co tím přesně myslíš " hodně dobře a krásně si rozumět"?
Anonym nejsi, což je dobře, protože jinak bych měla sto chutí psát ti, jako dospělé ženské. Ale to nejsi, jsi dítě na střední škole, předpokládám.
Ano, je to normální, rozumět si s učitelem. I se dvěma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena192 píše:
hodne dobře, a krásne rozumět se svým učitelem a učitelkou? Jsou to manželé, oba učí na stejné škole. Já osobně v tom nevidím žádný problém, kord když je to ze všech stran vzájemné. Teď mě napadá, jestli máte někdo třeba podobne zkušenosti? Prosím anonym
Asi to může být normální, ale zakládat k tomu diskuzi na začátku prázdnin? To už vypadá na krásné porozumění trošku za hranou… Proč řešíš právě tohle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lena192 píše:
Jako nebýt s nimi „na kordy“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka80 píše:![]()
![]()
„kord“ nebo „hold“
![]()
![]()
![]()
A též „porozumnění“. Asi ti dva neučí češtinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit