Porucha šicího stroje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mě se tohle stává, když mám blbý napětí v jedné z nití, nebo zakřivenou jehlu, která to pak šmodrchá, zkus vyměnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě vždycky radili nejdřív nově navléct obě nitě a zkontrolovat kolik nitě je na spodní špulce (některé nitě dělají problémy když je jí tam málo), pokud to nepomůže tak vyměnit jehlu. Zkusit prošít pevnou látku nevím proč, ale kolikrát to pomůže. A teprve potom si hrát s napětím nití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nově navlêct, dělá mi to, když se mi nit vyvlékne z toho zobáčku-podavače nitě, nevím jak se ten čurament odborně jmenuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém může být v jehle. Zkontroluj, jestli není tupá, špinavá a jestli odpovídá průměr látce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den,
nejsem moc zkušená s šicím strojem, učila jsem se vše tak nějak z internetu od obsluhy po šití a porouchal se mi. Došila jsem jednu stranu trička, ta byla ok, chtěla jsem přejít na druhou a od té doby se mi látka zasekává do spodní části (tam, kde se vpichuje nit) a uvnitř v prostoru pod šicí deskou se mi hromadí chuchvalce niti. Zkoušela jsem vše otevřít, vytáhnout, znou navléct a dělá to pořád. Nevíte, co by to mohlo být, případně jak to napravit?