Porucha sušičky prádla LG
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Porucha sušičky prádla LG
Dobrý den, mám problém se sušičkou. Prádlo vyndávám po x hodinách sušení mokré. Zdá se, že vše běží jak má, hřeje, programy jdou taky normálně nastavit. Filtr už jsem vyčistila a restartovat už jsme taky zkoušely a nic. Nemáte někdo zkušenost, co by to mohlo být? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Odletky za filtrem. Mně to dělala sušička tak po dvou letech provozu. Musel přijet technik a poctivě ji dvě hodiny čistil a vytahal půl kýble špíny. Sáhni za filtr a uvidíš, jestli tam usazeniny jsou nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ngauruhoe Jestli máte na mysli tu kapsu ve které je umístěný filtr mezi otvorem,tak tu jsem taky vykydala
Jináč ji máme v provozu necelé tři roky,tak doufám,že to snad bude jen nějaká prkotina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julisek 1 jojo, myslím kapsu za filtrem. Pokud tam byla špína, tak ta špína je i dál ve střevech sušičky, kam prostě rukou nedosáhnes. Tam už žádný další filtr není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že jste už závadu sušičky LG (s tepelným čerpadlem) vyřešila (Julisek 1). škoda, že jste nenapsala jak, protože stejnou závadu jsme měli nyní a vyšlo z toho, že po 2 letech a 8 měsících (tedy už o záruce) „netěsní chladivo tepelného čerpadla“ a je nutné vyměnit „celý box chladiče včetně kompresoru s motorem“ za cca 9.000,–Kč ! Oprava se jistě vyplatí, nová stála cca 22 tis.Kč. Přeji hodně štěstí s nákupem sušiček LG RC8155AP3F, protože taková závada by se po 2,7 roku stát neměla (lednice s podobným systémem chlazení běží 5-10 let).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ja_romír_ja No už jsme to dávno vyřešili,koupili jsme novou.Závada byla stejná jako u vás. Ta naše stála asi 16000 Kč, takže nové tepelné čerpadlo jsme do toho fakt investovat nechtěli. Bylo nám doporučeno koupit levnější typ a prodloužit záruku. Takže teď Electrolux za 8000 + 3000 záruka na další 3 roky. Jsem maximálně spokojená. Prostě jsem se přesvědčila,že dražší neznamená vždy lepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavada
Zdravím máme susicku LG asi půl roku, dnes po sušení když jsem vyndal prádlo jsem si všiml ze buben jde nějak těžce otočit a jakoby o něco dřel, nemáte někdo tip čím by to mohlo být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarianKozar No na sušičce mi taky nejde točit s bubnem, tak jako na pračce. Jde to jenom velmi těžce. Taky mám LG. Myslím že je to v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička prádla LG
Mám sušičku LG s automatickým proplachováním kondenzátoru a myslím si že to proplachování nefunguje.Na displeji je ikona která se má podle návodu při proplachování zobrazit což se neděje. Má s tím někdo zkušenost? V servisu LG se mně snaží odbýt s tím že to funguje a kdyby né tak že mně to poruchu nahlásí poraďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit