Láhev na šlehačku - poraďte prosím

2249
18.6.18 22:04

Láhev na šlehačku - poraďte prosím

Milé dámy,
už několik let toužím po láhvi na šlehačku a teď jsem koukala, že Tescoma je má v akci. Tak jsem se dívala na heureku, a tam si někdo stěžoval, že to funguje jen na bombičky od Tescomy a taky, že ta šlehačka je řídká. Tak nevím, nemáte někdo zkušenosti? Jak s touto lahví tak i od nějakého výrobce? A na co bych si při nákupu měla případně dát pozor? Chtěla bych velikost na jedno balení šlehačky, to je ta velikost na 0.25 ml? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
18.6.18 22:40

@alviola Taky jsem se na ni u tescomy divala a rada tam i nakupuji. Zajimaly by me taky zkusenosti a nazory a taky by me zajimalo, jak casto ji budes asi pouzivat? Ja bych ji nechtela mit doma zbytecne, na to je ji pouziju treba trikrat do roka. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
18.6.18 22:44

Já jsem měla láhev Banquet. Byla super a byla jsem spokojená. Bohužel mi vlastní chybou spadla na zem a praskla, tak musím koupit novou.
Jinak jsem měla taky tu malou a teď chci koupit větší. Ono, jak je to uzavřené, že se tam nedostane vzduch, tak ta šlehačka tam vydrží pár dní, není potřeba ji hned ten den vystříkat. Navíc ta bombička zvládne i 500ml šlehačky, tak mi to přišlo škoda, že jsem klidně mohla mít větší láhev a použít na více dní. Tak jen na zvážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
18.6.18 23:09

Mam doma tu id tescomy dostala jsem vloni k vanocum a nemuzu si stezovat,pouzivam docela casto vse funguje slehacka tak ja ma byt…pouzivam i jine bombicky a sedi bez problemu/ziju v cizine :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.6.18 23:20

@geileenka a jake se do teto lahve používají bombičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.18 23:35
@alviola píše:
Milé dámy,
už několik let toužím po láhvi na šlehačku a teď jsem koukala, že Tescoma je má v akci. Tak jsem se dívala na heureku, a tam si někdo stěžoval, že to funguje jen na bombičky od Tescomy a taky, že ta šlehačka je řídká. Tak nevím, nemáte někdo zkušenosti? Jak s touto lahví tak i od nějakého výrobce? A na co bych si při nákupu měla případně dát pozor? Chtěla bych velikost na jedno balení šlehačky, to je ta velikost na 0.25 ml? Díky za rady.

Mám ji od Tescomy a letos jsem ji ještě nepoužila ;-) Řídká není. Mám tu větší nádobu a dávám do ní jednu šlehačku. Když nechci použít tohle, stačí šlehačku vyšlehat se ztužovačem v tom ručním mixéru (mívali ho už babičky). Akorát neuděláš úhledný bobek. Mňam, je to úplné jiná chuť než ty „šlehačky“ v tubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.6.18 06:42

@alviola Mají své vlastní. Nevím, zda tam sedí i jiné. Ale kupovala jsem je třeba i normálně v Bille. Koukala jsem teď právě na tu Tescomu a proti této mi přišla celkem drahá. Alespoň u nás v kamenném obchodě. A služba by měla být stejná. Jinak chuť je fakt super, šlehačka je krásně nadýchaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.6.18 07:39
@geileenka píše:
@alviola Mají své vlastní. Nevím, zda tam sedí i jiné. Ale kupovala jsem je třeba i normálně v Bille. Koukala jsem teď právě na tu Tescomu a proti této mi přišla celkem drahá. Alespoň u nás v kamenném obchodě. A služba by měla být stejná. Jinak chuť je fakt super, šlehačka je krásně nadýchaná.

Je to pálka, co za to chtějí v Tescomě. Já ji tenkrát měla za 1000 bez slevy. Paní tvrdila, že na ni pasují kterékoliv bombičky. I ty znovuplnící. Já mám pár neplnících. Ale fakt se mi letos válí po šuplíku. Neděláme poháry nebo tak a na kafe taky šlehačku nechci. Šlehačka je výborná na kynutém vdolku s rozvařenými jablky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avu
4284
19.6.18 07:49

Já jsem nedávno vybírala šlehačkvou lahev a nakonec jsem si připlatila za lahev iSi. Hodně jsem si o tom četla a z té Tescomy bych si nekoupila, přeci jen je to natlakovaná lahev a ta z Tescomy oproti iSi vypadá jako parodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.6.18 09:23

@Avu Ono to zas tak velké drama neudělá. Mně bouchla ta banquet, protože jak mi spadla, tak se rozlomilo to víčko, takže to tím tlakem odlétlo. A nic moc se nestalo. Pokud tedy nepočítám, že jsem měla šlehačku po celé kuchyni. Ale Tescoma obecně mi přijde zbytečně předražená.
@Russet Tak to zná luxusně. Já tedy miluji banán politý horkou hořkou čokoládou a na to šlehačku. V zimě jsem se po tom mohla užrat. Možná štěstí, že se mi ta moje rozbila, alespoň jdou kila lépe dolů :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.6.18 13:32

Díky moc za příspěvky.

@geileenka Mi Tescoma taky přijde dost předražená a kvalita nic moc. Proto se i ptám. Ale má to být dárek od babičky a pro ni je nejjednodušší to koupit v té Tescomě. Ale asi se zajdu podívat i do normálních domácích potřeb a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 22:58

Prosím, dají se sehnat bombičky do staré láhve na šlehačku? Tu komunistickou láhev myslím. Mám jednu doma, v super stavu, ale nemám bombičky. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
28.9.20 23:05

@Radka.seznam tady mají seznam prodejců https://www.sifos.cz/index.php?… a myslím, že jsem měnila i v orionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.9.20 23:28
@Radka.seznam píše:
Prosím, dají se sehnat bombičky do staré láhve na šlehačku? Tu komunistickou láhev myslím. Mám jednu doma, v super stavu, ale nemám bombičky. Děkuji moc

Tescoma má takovou, bude mít i bombičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 23:42

Děkuji děvčata! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat