Jak je to s poukazy do Alzy - lze využít na části?

5
11.6.18 11:13

Poukaz -rada

Dobré skoro poledne. Mám dotaz, třeba někdo bude vědět a poradí :) Vyhrála jsem slevový poukaz v hodnotě 2.500,– na koupi kávovaru do Alzy. Můj dotaz je, zda můžu zakoupit kávovar i za nižší, případně stejnou cenu jako je na slevovem poukazu, nebo naopak jen za vyšší cenu a zbytek doplatit? A dá se ten kupón použít i na jiné zboží? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
11.6.18 11:17
@Meggi 27 píše:
Dobré skoro poledne. Mám dotaz, třeba někdo bude vědět a poradí :) Vyhrála jsem slevový poukaz v hodnotě 2.500,– na koupi kávovaru do Alzy. Můj dotaz je, zda můžu zakoupit kávovar i za nižší, případně stejnou cenu jako je na slevovem poukazu, nebo naopak jen za vyšší cenu a zbytek doplatit? A dá se ten kupón použít i na jiné zboží? Děkuji.

No mělo by to být v podmínkách. Někde je i to, že poukaz platí od určité ceny. Tj. že musíš koupit třeba za 5 tisíc a potom ti slevu odečtou. Mrkni pořádně do podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.6.18 11:27
@P4ja píše:
No mělo by to být v podmínkách. Někde je i to, že poukaz platí od určité ceny. Tj. že musíš koupit třeba za 5 tisíc a potom ti slevu odečtou. Mrkni pořádně do podmínek.

Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.6.18 11:28
@Meggi 27 píše:
Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím :nevim:

Plus balík s kapslemi kávy L'or.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.6.18 11:30
@Meggi 27 píše:
Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím :nevim:

No buď bych tam zavolala a nebo zkusila do košíku dát nějaký kávovar a k tomu ten kód a uvidíš, co ti to napíše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí