Jak je to s poukazy do Alzy - lze využít na části?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poukaz -rada
Dobré skoro poledne. Mám dotaz, třeba někdo bude vědět a poradí
Vyhrála jsem slevový poukaz v hodnotě 2.500,– na koupi kávovaru do Alzy. Můj dotaz je, zda můžu zakoupit kávovar i za nižší, případně stejnou cenu jako je na slevovem poukazu, nebo naopak jen za vyšší cenu a zbytek doplatit? A dá se ten kupón použít i na jiné zboží? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Meggi 27 píše:
Dobré skoro poledne. Mám dotaz, třeba někdo bude vědět a poradíVyhrála jsem slevový poukaz v hodnotě 2.500,– na koupi kávovaru do Alzy. Můj dotaz je, zda můžu zakoupit kávovar i za nižší, případně stejnou cenu jako je na slevovem poukazu, nebo naopak jen za vyšší cenu a zbytek doplatit? A dá se ten kupón použít i na jiné zboží? Děkuji.
No mělo by to být v podmínkách. Někde je i to, že poukaz platí od určité ceny. Tj. že musíš koupit třeba za 5 tisíc a potom ti slevu odečtou. Mrkni pořádně do podmínek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No mělo by to být v podmínkách. Někde je i to, že poukaz platí od určité ceny. Tj. že musíš koupit třeba za 5 tisíc a potom ti slevu odečtou. Mrkni pořádně do podmínek.
Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggi 27 píše:
Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím
Plus balík s kapslemi kávy L'or.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggi 27 píše:
Tam žádný podmínky právě nejsou. Kdysi jsem soutěžila ne internetu a v pátek mi přišel dopis že gratulují k výhře na koupi kávovaru do Alzy a kód toho slevoveho kuponu..a to je vše. Tak nevím
No buď bych tam zavolala a nebo zkusila do košíku dát nějaký kávovar a k tomu ten kód a uvidíš, co ti to napíše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit