Sušička na prádlo - názory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička na prádlo- názory
Ahoj holky
,
chtěla bych se zeptat těch, které mají sušičku na prádlo, jak jste spokojené? Vyplatí se to, nebo je to jen další heblo na zabírání místa? A jakou značku máte/nebo je osvedcena?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sušička je k nezaplacení, možná by mi chyběla i víc než myčka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, využívám a spokojená jsem. Nežehlím a to je to hlavní. Oblečení je voňavé, měkké, nikde nestraší sušák s oblečením, nemusím hlídat, jestli se nežene slejvák, děti mi nic nervou ze šňůr ![]()
K nezaplacení, zvlášť teda s dětmi, sama pro sebe bych jí nepotřebovala, ale s rodinou jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 nechápu jak jsem mohla bez sušičky vůbec žít! Je to spotřebič k nezaplacení stejně jako myčka a pračka. Bez nich to prostě doma už nejde. Ušetří se spoustu času a podle výpočtů manžela i peněz. Od doby co máme sušičku v podstatě nežehlím, takže spotřeba energie celkem klesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 máme ji spíš jako nutnost - vysoká vlhkost podzim zima. Jsem za ní moc vděčná. Teď suším venku, to je prostě nejlepší. Máme nejlevnější od Miele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 píše:
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat těch, které mají sušičku na prádlo, jak jste spokojené? Vyplatí se to, nebo je to jen další heblo na zabírání místa? A jakou značku máte/nebo je osvedcena?
Děkuji
Sušičku mám. A můžu říct, že je bezva. Dostala jsem ji k Vánocům, samotnou by mě to nenapadlo. Řekla bych si, že se obejdu. Ale je to fakt fajn. Za chvíli čisté ve skříni. Žehlit je potřeba minimálně. Za mě sušičku ano. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano ano, musím souhlasit, je k nezaplacení… Pokud máte místo a peníze, určitě si jí pořiďte. Máme Samsung a asi bych šla do jiné značky, pár měsíců po záruce se nám rozbila, oprava 3 tisíce (malý plastový díl) a čekali jsme 3 týdny než přijde náhradní díl odněkud z Koree nebo odkud…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to muj nejoblibenejsi domaci spotrebic. rapidne nam klesla vlhkost v byte, nikde se mi nevali pradlo a nemusim skoro zehlit. uz bych bez ni nemohla byt. mam znacku Beko, vybirala jsem dle vysledku Dtestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky mám Bosch. Paráda. Taky máme podzim zima vlhkost a sušička byla k nezaplacení zvláště v tomto období, žádné sušáky a taky nemusíš u těžších věcí čekat dva dny na usušení. Můj má plno monterek a dalších munduru a na to je to super. Teď v létě něco házím ven ale spíš ložní prádlo a tak ale jak kdy. Nemusím sledovat a čmuchat jestli zrovna někdo něco nepálí nebo nejde bouřka. Za mě to určitě za to stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostala jsem ji k Vanocum kvuli velke vlhosti v dome a musim rict, ze je to super spotrebic. Uz bych bez ni nechtela byt. Muzu vyprat nekolik pracek za den a nemusim cekat az mi to za 2 dny uschne na susaku. Ted jsem teda zase zacala susit venku, kdyz je hezky, ale rucniky budu po dnesku davat do susky. Jsou uzasne „nunavy“, nadychany a mekoucky. Diky susce zehlim jen manzelovi tricka do prace, jinak nic. Prestala jsem pouzivat avivaz a davam ubrousky z dmka a krasne a dlouho pradlo voni. Mame Gorenje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme a byla to nejlepší investice. V létě sušíme na balkoně ( ale max 2 várky prádla, 3 už jde do sušičky ) a od podzimu do jara jen sušička. Máme AEG.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Toma18 bez sušičky jsem fungovala 16 let. Dnes ji mám a v zimě je to nepostradatelný pomocník, zvlášt v mnohočetné domácnosti. Už bych se nechtěla vracet k věšení prádla na půdě a po radiátorech. Máme AEG Lavarherm a spokojenost veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris píše:
Sušičku mám. A můžu říct, že je bezva. Dostala jsem ji k Vánocům, samotnou by mě to nenapadlo. Řekla bych si, že se obejdu. Ale je to fakt fajn. Za chvíli čisté ve skříni. Žehlit je potřeba minimálně. Za mě sušičku ano.
Mami?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakto že se sušičkou méně zehlite? Já mám právě vše skrčené, že musím žehlit temer vše. Program davam " do skříně".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit