Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
klííd, kdyby jste viděla jak jsem stříhala v době covidu svýho syna
noo ještě, že jim to tak rychle roste:-D. Nebojte za 14 dní to bude mít dorostlé ![]()
mm??? Vždyť 2 milimetry má za 14 dní narostlé zpět ![]()
Holky, já jsem teda krkavčí matka, vzala jsem malou strojkem na 12 mm, a vůbec mi to nevadí. Ma hrozně slabý vlásky tak to šlo pryč a vůbec se s toho nehroutím, a jak je roztomilá s těma kukadlama s dlouhými řasy. ![]()
@vabarbora píše: Více
Správně, dobrá matka vezme své tříleté dítě do pořádného salonu, nejlépe tam co chodí Mareš, kde mu nabídnou i banán v čokoládě a za to samé zaplatí dva litry. Tohle je na sociálku ![]()
Tak rozdíl mezi 2mm a 4mm není zas tolik. Každopádně nechápu proč někdo holí dítěti hlavu do hola.
@Alušáček píše: Více
Já třeba klukovi cca do 3 let taky brala vlasy strojkem. Slušelo mu to, nikde mu nic nepřekáželo a bleskově to schlo. Já zase nechápu ta batolata s lokýnkama nebo nagelované ofinky ![]()
u kluka úplně Ok, u holky by to bylo horší ![]()
je to praktický a za pár dní si nikdo ničeho nevšimne…
To je šílená tragédie…být tebou tak se otravim obesim rozctvrtim a zastrelim..jo ještě před tím nápiš synovi rozlucny dopis kde se mu omlouváš žes mu způsobila trauma a ostříhala ho o 2 milimetry více a zkazila mu tim celý život… ![]()
Si rikam, kdyz se takto hroutis z 2mm rozdilu, ktere jsou diteti uplne sumak, co budes delat, azz prijdou skutecne problemy… ![]()
A to nemyslim nijak spatne.
Klid, fakt o nic nejde!
Jednou jsem takhle omylem vzala manžela (místo druhého nejmenšího nejmenší)a od té doby stříháme takto. A je spokojený.
Jsou to vlasy, to doroste ![]()
Já čekala nějaký špatný vztahy a rozchod, a ona to taková jobovka ![]()
Příspěvek upraven 27.06.24 v 13:28