Pos*ala jsem si kamarádství?

Martina667
28.9.24 12:17

Pos*ala jsem si kamaradstvi?

Ahoj, jsem ted v takove nemile situaci, byli jsme skupina lidi v lete pryc a ja tam jela prevazne se svoji nejlepsi kamaradkou. Jela tam jeste jedna holka, se kterou jsem se znala jen pres moji kamaradku a stala se nam takova nemila vec. Ona mela loni “vztah” s jednom klukem, obcas za mnou sla a rikala mi o nem, jake to meli, a ze spolu vlastne ani nechodili, jen tak randili a pak on odjel pryc. Ted ma ona uz pres pul roku vztahs jinym vypada statsne.
Ted jeji “byvaly” prijel na par dni a zacali jsme po sobe docela pokukovat. Mela jsem na nej hrozny crush a jeden vecer jsme se opili na jedne party a vyspali se spolu.
Kdyz jsem se rano vzbudila, vedela jsem, ze to bude problem, protoze si osttani vsimli, ze jsme se vratili pozde. Ja jsem se ale bala priznat, tak jsem rekla, ze se nic nestalo, ale cele to nakonec prasklo.
Moje udajne nejlepsi kamaradka me v tu chvili az jako kdyby zavrhla, ze jsem zklamanim pro ne, ze nevi, jestli mi bude moct jeste nekdy verit a pohledem by se dalo zabijet. Uz je to nejaky patek, ale porad si to hrozne vycitam. Na jednu stranu jsem si rikala, ze oba jsme byli v tu chvili byli svobodni mladi lide, kteri se opili, ale na druhou stranu jsem to asi hrozne podelala nejen tim cinem, ale i tim, ze jsem nejdriv zatloukala, protoze jsem se bala.
Potrebovala jsem se trochu vypsat, tak pokud jste se docetlu az sem, tak diky🫶

Příspěvek upraven 28.09.24 v 12:56

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35741
28.9.24 12:25

O co jim jde? Vždyť spolu ani nechodili a ona má teď někoho jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
28.9.24 12:26

Ahoj, vůbec to neřeš, její ex se taky mohl vyspat s kýmkoliv. Zřejmě ona má pořád ráda a možná nečekala že bude mít za ní hned náhradu. Kdyby ti zase něco říkala, řekni to co jsi psala sem. Byl svobodný a taky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
28.9.24 12:32

Já to nechápu. Kdo měl s kým vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
28.9.24 12:47

A ty jako musis mit sexualni partnery schvaleny od nich? Uz vidim jak ony berou ohled na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina667
28.9.24 12:49

@JancaS84 joo, ona ma ted asi pul roku prave pritele

• Citovat
  • Upravit
Martina667
28.9.24 12:56

Ono to spis jako bylo, ze jsem udelala podle nich podraz, ale pritom ja se s ni znala v to dobu mesic a nerikam, bavily jsme se a nebyly jsme nejake extra velke kamaradky.
Spis me zamrzelo, ze treba ta moje blizka kamaradka, se kterou jsem byla, to hned odsoudila. Chapu, ze jsem ji to asi mela rict, ale na druhou stranu to pro me bylo takove intimni tema a nesveruju se s temahla vecma moc ani blizkym lidem.

• Citovat
  • Upravit
28.9.24 13:07

Neudělala jsi nic špatně. Ona na něj přece neměla nárok na věky věků. Jo neřeknu, kdyby to byl dlouholetý ex tvojí nejlepší kamarádky, to by bylo divný. Ale takhle?

A k tomu zatloukání: přece nemusíš nikomu sdělovat s kým jsi spala, to je tvoje soukromá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
28.9.24 17:58
@Martina667 píše: Více

Bože ty to vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
28.9.24 20:30

Kamarádku asi nenaštvalo to, že jste se vyspala s jejím ex-flirtem, to by asi nějak skousla. Spíš šlo o to, že jste jí neřekla pravdu. Zjistila, že jste schopná jí lhát a teď neví, jestli vám může věřit… Kdybych byla na vašem místě, tak bych jí zcela popravdě řekla (nebo napsala, pokud nebude ochotná se sejít), že jsem udělala chybu, protože jsem se bála její reakce a toho, že by pravda mohla zničit naše přátelství. Omluvila bych se. A pak bych počkala. To už je potom její rozhodnutí, zda vám dá další šanci, nebo ne. Ale asi to bude chtít čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
28.9.24 21:54

Takze - ty ses vyspala s ex te holky, co jsi znala mesic, a tvoje kamaradka te za to odsoudila? Ja jenom, abych mela jasno kdo s kym. Za me jste se oba mohli vyspat, s kym uznate za vhodne, protoze jste byli oba dva nezadani. Navic ti dva spolu vlastne ani nechodili. A vem si z toho ponauceni, ze se nezatlouka, protoze jinak je clovek za blbce. Nicmene kamoska by celou tuhle situaci mohla pochopit. Zadne drama se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
28.9.24 22:30
@Afrikana píše: Více

Tak zatloukat se nemá… ale na druhou stranu co je komu po tom. Se teda bez mučení přiznám, že jednorázovej úlet v opilosti by taky nebylo něco s čím bych se nutně chlubila celé partě. A v momentě kdy by to prasklo bych teda od nejlepší kámošky čekala spíše reakci. “Tos mohla říct rovnou.”
Ale takové odsouzení to mi hlava úplně nebere. Na druhou stranu podle toho jak píšeš budeš osmnáctileté mládě. Tak tam se tyhle dramata ještě dají nějak pochopit. Každopádně ty si vážně nemáš co vyčítat. Jsi singl on taky takže jste nic špatného neprovedli. A že si na něj tvá známá i jako zadaná stále myslí je její problém ne tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
29.9.24 00:03

@Karinkas Tak nemyslela jsem, ze by rano mela rozrazit dvere a konverzacnim tonem huronsky pronest “No damy, to neuhodnete, co jsem v noci delala!”, nicmene pokud se ji tam nekdo ptal, jestli s nim neco mela, nebo se s nim vyspala, tak zapirat je nesmysl, protoze v momente, kdy se to provali, je clovek proste za blbce a lhare. Protoze ve finale nejenomze se s nekym vyspal, ale jeste lhal. Kdyby priznala barvu hned, tak na tom, ze se s nim vyspala, se nic nezmeni, ale aspon by nelhala. Myslim, ze kdyz je clovek dospely, mel by se umet postavit za sve jednani a nezatloukat jako male dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
29.9.24 07:53
@Afrikana píše: Více

A co je komu po tom s kým se vyspala? To je její soukromá věc a fakt to nemusí nikomu vykládat i když se jí zeptají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
29.9.24 08:30

@JancaS84 Tak v tomhle pripade se pak nesmi divit, ze to borec propali a ona je za tu, co lze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová