Ostranění poševní přepážky, ještě týden po operaci nemohu sedět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.25 14:33

Poševní přepážka operace

Ahoj, najde se tu někdo komu odstraňovali poševní přepážku? jsem týden po operaci a stále nemohu sedět. Byla jsem šita vstřebatelnými stehy, chtěla jsem neschopenku alespoň na 14 dní. Dělám v kanceláři, vytváření faktur a dokladů a zadávání informací u počítače 12 hodinové sezení u počítače. Dr mi ji nenapsala že to není důvod mít neschopenku. Jak jste řešily případné sezení. Snažím se chvili u pocitace alespon klecet ale fungovat se tak prostě nedá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8324
27.9.25 16:22

Ani tvoje obvodní ti tu neschopenku nedá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5613
27.9.25 17:02

Kup si sedací pomůcku pro ženy po porodu, dříve se používal také plavací kruh. Ale já bych trvala na neschopence kvůli hojení, domluv se s praktikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.9.25 19:27

Ja bych si tedy nechala to hojeni zkontrolovat, idealne tam, kde ti ten zakrok provadeli a pozadala je o neschopenku, pripade at ti to vystaveni napisou aspon do zpravy do doporuceni pro tveho lekare. Asi to nebude ok, aby jsi pracovala s velkou bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17176
27.9.25 19:29

Nemám osobní zkušenost s žádnou gynekologickou operací, ale pokud máš bolesti, měl by být praktik rozumný a neschopenku napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
27.9.25 19:50

Já jsem po gyn operaci sedávala na nafukovacím kruhu. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5613
27.9.25 20:38
@Cirrus fibratus píše: Více

Ta bolest má něco signalizovat - bolí to, protože tělo si žádá o zhojení. Jako 12 hodin vkuse sedět na šití mi přijde fakt moc, to musí pochopit každý rozumný doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
27.9.25 21:52
@Veveří píše: Více

Souhlasim, stejne tak bolest muze signalizovat komplikaci v hojeni. A pokud jeji lekar odmita vystavit neschopenku, navrhla jsem jinou cestu, jak ji ziskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.25 22:29

Mela jsem neschopenku 3 dny, po propusteni z nemocnice presla neschopenka k me obvodni gynekolozce a ta mi ji ukoncila ze ji nepotrebuji. Musim pocitat s tim ze to bude bolet, nejvic me dostala slova, po porodu vas to taky bude bolet a budete muset skákat kolem ditete.
Po jejich slovech jsem se rozhodla prejit jinam, je musim nekoho sehnat kdo me po operaci prijme. Na kontrolu v miste kde ki operaci delali jdubaz za 14 dni.
Ten sedaci kruh určitě vyzkousim. Zkusim tedy zatim detsky nafukovaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa