Prsa a výtok asi mleziva

529
26.9.25 01:50

Prsa a výtok asi mleziva

Ahoj.
Je to už pomalu 3 roky co syna nekojím a jedno prso mi furt produkuje maz, mlezivo, nevím… čirý, mazlavý - konzistence jako při začátku kojení jen to není zase tak mazlavý jako když se malý narodil.
Samo to teda neteče, ale když zmáčknu tak pár kapek prostě i po takový době vymáčknu.

Tohle prso mi zůstalo narozdíl od druhého asi o 2 čísla větší, je to děs a hodně bez podprsenky vidět.
Bylo v pravém prsu taky fakt hooodně mléka co teklo proudem, druhé, to levé prso se zase tak nečinilo a mléka taky bylo méně a proud nic moc a byl boj z něj vůbec kojit, ovšem snažila jsem se a stejně to bylo prd platný :) Každopádně z něj už nejde nic a zmenšilo se na původní velikost.
Syna jsem kojila 3 roky.

Nyní je to asi 2 roky co mě gyndař poslal na sono prsou a naštěstí nenašli nic. Jinak se tím po výsledcích nezaobíral.
Ale od té doby žádná změna, ale žádná kamarádka v mém okolí po ukončení kojení nic takového nemá. Poradíte? Děkuji :hug:
HA neberu, možná menstruace je občas silná a normální a jindy zase slabá a krátká, tak jestli to může být něco společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.9.25 04:37

@dracula-s Ze po kojeni jedno prso vetsi se stava. Pokud vytok neni krvavy, hnedy, cerveny, tak to muze byt hormony nebo se pricina nenajde. Gynekolog muze udelat ster. Sla bych jednou za 1-2 roky na sono prsu, ale to spise pro klid duse, necekala bych, ze neco objevi.

• Citovat
  • Upravit
1222
26.9.25 15:03

Já to tak měla z obou prsů, ale zároveň jsem kojila rovnoměrně, výtok byl podobný spíš mlezivu než mléku právě kvůli vzhledu, ale měl jinou chuť, byl spíš slaný, ne sladký jako mléko, či mlezivo a vodovější, ne tak ulepkaný jako mlezivo. Objevovalo se to také jen po zmáčknutí, ale já s únikem nebojovala běžně ani během kojení. Já myslím, že bych to měla dlouhá léta, měla jsem to tak po odstavu zatím vždy, nejdéle to ale byly ty 3 roky od odstavu než jsem znovu otěhotněla a prsa okamžitě vždy vyschla a pak se objevilo po půlce těhotenství až opravdové mlezivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí