Zpoždění MS 18 dní, test negativní, dostala jsem vyvolávačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
24.9.25 21:17

Vyvolacka na menstruaci

Dobrý večer dneska jsem byla u gynekologa tím že mam 18dny spozdeni menstruaci test tehotensky negativny doktor mně vyšetřit přišlo se na to ze mam cystu na levém vajecniku pichnul mi inekci na vyvolavaci menstruaci ze bi ta cysta mnela prasknout s ms a kdyz ne tak ze operativně jdu na kontrolu 8.10. Mněli jste to někdo podobné? Mam strach nikdy jsem tohle ne Mněla :( mneli jste první den bolesti zad nebo neco takové ho bolest nohou dekuji za vaše informace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2284
25.9.25 05:07
@Monika245 píše: Více

Já Vám mohu poradit pouze tolik. Pokud se Vám tvoří cysty, máte problém s hladinami hormonů, dominanci estrogenu. Ideální je nechat si udělat test na hladiny hormonů. Nasadit INDONAL partner jednu tobolku ráno a jednu večer a drmek od 12DC po MS dvě tobolky denně. užívat 3 - 6 měsíců. To vám trochu sníží estradiol a podpoří progesteron. jako další opatření do budoucna je vhodné omezit kávu, alkohol, kouření - pokud je to aktuální, zcela vyřadit energetické nápoje, minimalizovat nebo vyloučit vše, co obsahuje rafinované cukry včetně džudů, minimalizovat potraviny z mouky, minimalizovat mléko a mléčné výrobky, zvýšit příjem zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.9.25 00:37

Prý se mi tento měsíc podle ultrazvuku udělala cysta na levém vajecniku pichnul mi právě ibekci na vyvolání menstruaci proto ze mam spozdeni 19dny dneska a pri bi cysta mnela prasknout s ms tak proto se ptám a kdyz ne zmizí 8.10.jdu na ultrazvuk a kdyz to tam bude stále ta cysta tak operativně jenom uz proto jsem napsala tady jestli ma někdo podobný nebo mnel podobný problém jako ja :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí