Posílení pánevního dna

Anonymní
21.2.25 21:03

Posílení pánevního dna

Ahoj, všude se píše o posílení pánevního dna. Přemýšlím nad vaginální cinkou (něco jako Venušiny kuličky). Na webu to samozřejmě vychvaluji do nebes. Jaké zkušenosti máte? Opravdu to může pomoci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
578
22.2.25 08:34

Nemam cinku, mam jen ty kulicky a nepouzivam je moc casto, neni mi to moc prijemne. Ale jo, citim po jich ty svaly kolem vaginy.
Radsi cvicim cviky na posileni coru, podle youtube nebo IG niky namaste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 09:16
@P.petru píše: Více

Posílení coru, myslíš stred těla? To na pánevní dno pomáhá? A co je Venušiny kulicce nepříjemné?

• Citovat
  • Upravit
578
22.2.25 10:39

Svaly panevniho dna jsou zaroven svaly stredu tela.
A neni mi jednoduse prijemne mit ty kulicky zavedene a byt v pohybu. V leze/sede to citit prakticky neni, ale taky to tim padem nic nedela. A behem pohybu je mi to zkratka nekomfortni, tlaci, trosku sjizdi. Je mi jasne, ze je to tim, ze to tam prave nemam dost posilene, ale v tuhle fazi to neni pohodlne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 10:41

Na toto mi nejvíc pomohl elektrostimulátor. Pohledej, je to normálně v eshopech s hračkami. Prostě vibrátor s touhle funkcí. Díky tomu posílení jsem poprvé zažila taky vaginální orgasmus. A to asi po týdnu používání.
Není to úplně nic příjemného, ale rozhodně cítím, že mi v kombinaci s cvičením normálním na core méně trpí bederka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa