Pošlete mě dále?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Za svým snem
Všechny Vás tady zdravím a chtěla bych Vás ze
poprosit, jestli mou sbírku podpoříte - klidně jen sdílením dále. Za každou pomoc budu velice ráda a snad to nějak nevadí. https://www.znesnaze21.cz/…znovu-chodit
Mockrát děkuji ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@werika Ne nepošleme. Musíš se svým osudem, poprat sama. Můj děda, byl po úraze ochrnutý, od prsou dolů a v životě nechtěl žádný příspěvek. Na vozíku, byl do konce života. Já mám neuropatii spojenou s epilepsii a paraparézou, a taky nenatahuju ruku. Proč by ti měli lidi přispívat na nepříznivý osud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice lidi nejsi ty. Mluv za sebe. Ty nepošleš, naprosto v pořádku. Každého svobodné rozhodnutí. Jiný poslat může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přispěno. Jako u anonyma bych chvíli váhal. Tady se mi líbilo, že nejen že není anonymní, ale ještě má slušnou porci příspěvků. Úplně mi není po chuti, když sem přijde někdo žádat o pomoc a je to jeho první příspěvek na Emiminu = takže si tady založil účet jen kvůli tomu, aby požádal o pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
tak zrovna tato žádost o pomoc mi přijde jako jedna z mála, kam bych přispěla, paní nežádá nesmysly jako někteří ostatní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
proč tak ošklivě?
nicméně si myslím, že ti nepřísluší odpovídat za „všechny“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice děkuji, je to každého věc, co se svým životem udělá a určitě budu zkoušet možnosti, která se mi nabízejí.. udělám pro to maximum, protože nikdo cizí boty neobouvá. Vám přeji hodně zdraví, protože když ho nemáme je to sice složité ale žít se dá pořád NÁDHERNĚ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga moc za Vaše písmenka a zdravou mysl děkuji. Nemá cenu se nad některými výroky pozastavovat.
Já ze ❤️ děkuji za Vás!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah někteří lidé jsou zlí už jen k vůli tomu, že mají sami se sebou problém nebo v životě. Děkuji za každého človíčka, který se ze života radovat dokáže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!