Poslíčci každý den 35tt

21.3.23 22:23

Poslíčci každý den 35tt

Zdravím Maminky je tu někdo kdo má či měl Poslíčky každý den? Já už jsem z toho nešťastná každý den mám bolestivé poslíčky a dnes už i průjem. Takhle to trvá už 10 dní. Jak jste na tom vy, je na tom někdo podobně? A vy co už jste porodily smělý jste to takhle kdy jste rodily? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2965
22.3.23 09:36

Ja poslicky treba nemela vubec, ale kamoska ano. Myslim, ze se telo jaksi uz pripravuje, nekdo ma poslicky i mesic pred porodem, je to individualni. A prujem? Telo se muze cistit nebo to mas z neceho jineho. Dokud ti nepraskne voda nebo nemas pravidelne kontrakce, tak to porod jeste nebude.

Kamoska jinak porodila tyden pred terminem, co mela poslicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 09:43
@Mgree píše:
Ja poslicky treba nemela vubec, ale kamoska ano. Myslim, ze se telo jaksi uz pripravuje, nekdo ma poslicky i mesic pred porodem, je to individualni. A prujem? Telo se muze cistit nebo to mas z neceho jineho. Dokud ti nepraskne voda nebo nemas pravidelne kontrakce, tak to porod jeste nebude.Kamoska jinak porodila tyden pred terminem, co mela poslicky.

Děkuji za vaši zprávu no ja už ani moc nejím takže z jídla průjem nebude nejspíš se asi fakt čistím celkově se cítím nějak divně. Uvidíme snad malí vydrží co nejdéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
22.3.23 09:48

S první jsem měla poslíčky dobrých 6 týdnů před porodem, každý s kým jsem se viděla, nebo mluvila dýl po telefonu se bál, že už rodím, byla to síla.
Nakonec jsem porodila týden po termínu.
S druhým poslíčci skoro nestáli za řeč a porod byl den po termínu, vyvolaný.
Nemusí to znemenat nic..ani ten průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.23 09:55
@Kryptozoo píše:
S první jsem měla poslíčky dobrých 6 týdnů před porodem, každý s kým jsem se viděla, nebo mluvila dýl po telefonu se bál, že už rodím, byla to síla.
Nakonec jsem porodila týden po termínu.
S druhým poslíčci skoro nestáli za řeč a porod byl den po termínu, vyvolaný.
Nemusí to znemenat nic..ani ten průjem.

Teď zrovna od rána sedím na WC tlak na konečník, průjem a bolest v podbřišku. Uvidíme děti už mám ale tohle jsem nezažila a ty poslíčky mám už 10 dní a velmi bolestivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.23 00:45

Mám dotas maminky jsem ve 35+2 před týdnem jsem krvacela s troškou hlenů.. včera na večer že mě odtekla trocha vody ale dr říká že to nebyla plodovka takže si nejsem jistá zdá se jedná o poslicci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.23 00:46

@Martínka113 já už druhý den a jsou dost silné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 02:17

@Lauris99 pokud máte tvrdé bříško a bolest podbřišku jako ms tak ano. Já mám taky bolestivé poslíčky břicho jak kámen a podbřišek bolí a to někdy celý břicho. Dnes jsem 35tt podle ultrazvuku 36 tt prcek je pro větší a to i váhově. Tak si říkám jestli to není důvod a nebudem rodit dřív. jinak TP mám 27.4… jo a jak píšete o tom hlenu včera že mě taky odešel kus hlenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.23 13:48

Taky že mě jde žlutý hlen není to plodovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.23 13:54

@Lauris99 tak to netuším měla jsem ten hlen žlutozelený a trocha růžové špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
24.3.23 21:21
@Martínka113 píše:
@Lauris99 tak to netuším měla jsem ten hlen žlutozelený a trocha růžové špinění.

Hlenová zátka… Která může odejít těsně před porodem nebo někomu odchází postupně…několik týdnů před porodem.. já jsem teď na konci 34 tt a poslíčky už mám taky nějaký ten týden každý den.. je ti me páté těhotenství takže to bude určitě dřív. Čípek mám už zkrácený.. v pondělí jedem na kontrolu tak jsem zvědavá.. jinak dneska mi tam dloube a píchá a mám pocit že se rozsypu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 18:16

@misulinka27 já dnes začala pít maliník čaj už bych to nejradši měla za sebou jsem ve čtvrtek 36tt malého cítím až dole poslíčky každý den… Už je to únavné ve středu jdu do poradny v porodnici tak uvidím co se dozvím ale jinak malí je o týden starší a větší. To mi řekly už před 14 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí