Bezva tehu start

Anonymní
21.3.23 12:12

Bezva tehu start

Damy, potrebuju si postezovat. Uz jsem nejen fyzicky ale i psychicky na dne a to je teprve zacatek.
Jsem v 9 tt, nechteneho druheho tehotenstvi, bo je mi 38 8).
Asi od 4-7 tt jsem se malem vyblila z podoby. Ne jednou jsem nechala nakupni vozik uprostred obchodu, po ceste do/ze skolky, jsem objimala stromy, ci blila mezi autama. Nikdo mi nerekl, ze tyto „ranni nevolnosti“ (nevim kdo tak de*ilni pojem vymyslel) prichazi z vteriny na vterinu bez sebemensiho signalu, nejen rano, ale i odpoledne, podvecer i noc. Po prvni, navsteve gyndy, jsem tam v cekarne neco chytla. Do dvou dnu 38 horecky, dva dny uplne ko. Treti den, jak kdyz lusknete prstem vse ok… tyden na to, malej dotahl ze skolky nakou chorobu :zed:. Okamzite jsem to chytla i pres vsechny ty vitaminove bomby co do sebe cpu. Ted uz 5 den lezim s teplotama kolem 37, silenou bolesti v krku a rymou. Hura uz ale nebliju. Ale manzel mi koupil leky na nachlazeni, moc jich teda na vyber nebylo. Navuc nevim jestli je to z tech homeopatik, ale uz druhy den mam sileny prujem, bricho me neboli, ale treba dnes jsem stravila 4 hodiny v kuse na haj**u. Opet bez varovani. Se 4 letym ditetem, ktere rve ze chce snidat, nebo utrtit po wc, to byla fakt chutovka. Manzel dojel az ted :zed:.
Boha jeho toto tehotenstvi je normalne za trest, to nemluvim o silenem akne, ktere mam po celem lemu obliceje. Mela jste nektera takto sileny start? Zlepsi se to nekdy? Z prvniho tehu to vubec neznam 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.3.23 12:15

Zlepší, určitě az porodis :mrgreen: :lol: pár hodin po porodu jsem se najedla a po 8 měsících mi nebylo zle, nepalila žáha a moře dalšího. Božské, fakt :mrgreen: :lol: posledních 14 dní si přijdu jak v ráji. Člověk netuší, jak úžasný je jídlo :mrgreen: :lol: ocení to až po takové krizi :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.03.23 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 12:25

Myslím, že mnohé z nás měly ještě mnohem šílenější start, i celé těhotenství. :lol: Ale chápu ;)
Pokud už nezvracíš a nevolnosti ti chodily jen nárazově, tak za mě dobrý. :lol: Mně bylo blbě nonstop, zvracela jsem ze všeho, nemohla jsem jíst, pít, k tomu jsem měla cystu ze žlutého tělíska, tak jsem musela ležet, později zas nízko položenou placentu, takže krvácení, v nemocnici jsem byla jako doma, dva měsíce v leže a jako nejhorší peklo ze všeho, exém po celém těle, kdy jsem myslela, že se udrbu, a že už to nevydržím ani den. :lol:
Ale jako stálo to za to, na 1000000000%. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3914
21.3.23 13:41

Jo „ranní“ nevolnosti.
Do dnešního dne si vzpomínám, jak jsem nějak na začátku 8tt šla pozdě odpoledne z gyndy na zastávku, kde mě měl chlap nabrat do auta. Všechno v pohodě, klídku, radost, pohodička. A najednou, z čista jasna PLESK. Nevolnost jako prase. Nevím jak se mi podařilo skočit ke škarpě a hodit to do alespoň ní a ne někomu na plot.
A to jsem si předtím naivně myslela, jak asi žádnou nevolnost mít nebudu… No jo :D

Mít k tomu ještě malé dítě je takové životní koření. Třešinka na dortu utrpení a nervů :D Soucítím, ale můžu říct jenom: vydrž prťka, vydrž :D Ony ty problémy ani tak nevymizí, jakože se spíš přemění na jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1795
21.3.23 13:58

No já ještě k tomu měla příšerné migrény, kdy jsem s hlavou v záchodě bolestí brečela. A to jsem migrény ze začátku těhotenství měla 2× týdně. Začátkem druhého trimestru jako mávnutím kouzelného proutku migrény ustaly a zvracím výjimečně jenom večer. Obvykle nezvládám večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí