Postel Domestav Domino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
22.8.12 10:11

postel domestav domino

Má tu někdo pro děti tuto postel? Chtěli bychom jednu zvýšenou s domečkem a druhou nízkou. Jste s postelí spokojený? Taky mě zajímá stabilita. Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
22.8.12 10:46

My máme obě z Domestavu, jednu vyvýšenou se skluzavkou a s domečkem, druhou normální a maximální spokojenost, stabilita super, je pevná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
22.8.12 11:01

My máme od domestavu palandu do „L“, zatím slouží 4 roky a nemůžu jinak než chválit. Je pořád krásná, pevná a stabilní a to jí děti rozhodně nešetří.

• Citovat
  • Upravit
173
22.8.12 11:05

Děkuju za odpovědi, to jste mě potěšili. Ještě jsem našla tuhle http://www.detske-pokoje.eu/…orovice.html je levnější. Co na ní říkáte? Příjde mi stejná, ale nechápu tu cenu, domino je o dost dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
22.8.12 11:10

kačko - my domino chceme také, a co jsem tak sběhala všechny obchody tak rozdíl mezi nimi a ostatímy je v tom že mají lépe opracované hrany, kulatější hladší,, a mají pevnější materiál,, když to řeknu jako laik, tak ty prkna jsou silnější a pevnější a neprohýbají se. Srovnatelnou jsem třeba našla od Gazel, ale vychází to ještě maličko dráž. Myslím že levnější varianty i jsou a není to taková hrůza, ale já jsem do Domina prostě blázen a líbí se mi ty další možnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.8.12 11:19
@čiki píše:
kačko - my domino chceme také, a co jsem tak sběhala všechny obchody tak rozdíl mezi nimi a ostatímy je v tom že mají lépe opracované hrany, kulatější hladší,, a mají pevnější materiál,, když to řeknu jako laik, tak ty prkna jsou silnější a pevnější a neprohýbají se. Srovnatelnou jsem třeba našla od Gazel, ale vychází to ještě maličko dráž. Myslím že levnější varianty i jsou a není to taková hrůza, ale já jsem do Domina prostě blázen a líbí se mi ty další možnosti :oops:

Aha.. Ta bianco je právě taky variabilní, je to totéž co domino, ale je prostě levnější. Jenže jí nemám možnost vidět nikde naživo a nikoho, kdo jí má neznám :(
Kde budeš objednávat domino? Na stránkách Intena.cz, vychází trochu levněji, než jakou jsem dostala nabídku v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7344
23.8.12 12:59

Kačko já nevím odkud jsi, ale já si pro ní pojedu do Pha na OC Šestka, byla jsem tam když otevírali prodejnu, a dali mi kupon na 20% slevu na kdykoliv, tak se jenom modlím aby mi ho ještě uznali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.8.12 21:13
@čiki píše:
Kačko já nevím odkud jsi, ale já si pro ní pojedu do Pha na OC Šestka, byla jsem tam když otevírali prodejnu, a dali mi kupon na 20% slevu na kdykoliv, tak se jenom modlím aby mi ho ještě uznali :think:

Z Prahy nejsem a teď se tam ani nedostanu, nechám si postele asi poslat poštou..
Nemáte tu někdo domino nalakované na bílo? Jak to vypadá? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný