Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych poradit s vymyslenim naši nové postele. Chystané se stěhovat a manžel by nejraději neměl žádnou postel jen matrace na zemi. Ja už sem si vyzkoušela ze se tak spí super, ale přece jenom to vypadá hrozně. Nenapada vas někoho jak to udělat aby to vypadalo dobře nebo neviděli jste něco podobného? Předem děkuji za rady:))
A co si vyrobit/nechat vyrobit alespoň nízké podium, aby člověk nebyl úplně na zemi ![]()
já to chtěla v obýváku místo gauče, hezky se spoustou polštářků, ale doma mi to neprošlo
![]()
Mysli na to, že časem bude pro vás vstávání ze země opravdu hodně nepohodlné. V těhotenství, ve vyšším věku, v nemoci - je to dost nepraktické. Možná na první čas je to řešení, ale časem se koupi postele pravděpodobně nevyhnete.
Kamarádka má postel z palet. Jsou to jen čisté 4 palety a na tom matrace. Na dvoulůžko je to 8 palet a vypadá to i pěkně.
Jedna diskuze na úplně stejné téma tu byla nedávno…zkus mrknout, jestli tam holky nenapsaly nějaké rady…
Z tý minulý diskuze jsem si uložila link na stránku, kde byly fotky, jak lze využít palety. Vypadá to moc dobře.
http://www.napadynavody.sk/…bytok-do-p41
Já jsem doma měla taková starší, za komunismu snad povinná v každé domácnosti
rozkládací křesla. Přes den útulné posezení a večer se z nich za minutku vyčarovala postel splňující parametry „spaní téměř na zemi“.
I v těhotenství se to dá…
Dala bych to trošku nad zem, ať větrají. A teď se vám to líbí, ale s postupem času se vám z toho bude blbě stoupat.
Ale k tématu
Dají se dát „falešná čela“, nebo ke zdi za hlavu tapeta. A mě se docela líbí dnešní hit palet
Bude to trošku nad zemí, bude to větrat, ale zároven splní vaše očekávání.
@Zenyatta píše:
Z tý minulý diskuze jsem si uložila link na stránku, kde byly fotky, jak lze využít palety. Vypadá to moc dobře.
http://www.napadynavody.sk/…bytok-do-p41
Předběhla jsi mě ![]()
@kaja00 Taky se mi to děsně líbí. Ale ty palety jsou velký a těžký a já bych potřebovala, aby se ta postel přes den dala nějak poskládat a vyhlídka, že se s nima tahám každý ráno a večer, se mi nelíbí.
Úplně blbě se z toho vstává
když je člověk mladý, tak mu to možná nepřijde, ale přijde nějaký problém, nemoc a jak se rád vrátí do klasické postele alespon 30 cm od země
Na zemi už spíme asi 3/4 roku. Ještě jsme nekoupili rošty. A tak máme sestavenou postel a v ní hozené matrace, aby se nerozjížděli ![]()
Z těch palet mi to připomíná tuto písničku https://www.youtube.com/watch?… , tam sice bylo: „Z beden od rajčat ti stvořím dva noční stolky,“
.
Jinak na zemi bych nespala, my máme postele ve výšce 55cm a stejně vysokou jsem nechala dceři udělat, kdokoliv k nám přijde, tak říká, jak je to úžasné (a to nejsme -nebo v době pořízení jsme nebyli, až tak staří).
A už vidím, jak dobře se pod těma paletama vysává
. Dcera má v pokojíčku ještě z JYSKu takové rozkládací křeslo, je to fajně tvrdé na sezení a i spí se na tom dobře, případně by se dalo časem nechat udělat ve stejné velikosti roštové lůžko