Postel pro nás dva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.14 08:44

postel pro nas dva

Holky co rikate na tuhle postel? http://www.eoshop.cz/…orovice.html?… koupili by ste si ji? schanime levnou drevenou postel a tahle mi padla do oka ale nevim jestli ji koupit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
17.7.14 08:48

Postel bych přes internet koupila jen kdybych jí měla osahanou někde v reálu. Tam je hrozně důležité, jak je to udělané, z jakého materiálu, jak je to pevné (jak se to hýbe/nehýbe, když do toho strčíš a to fakt z internetu nepoznáš :nevim: Za tuhle cenu mi nepřijde, že by to byl skutečně masiv, ale kdo ví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.7.14 08:55

Jako dcera truhláře bych postel z internetu rozhodně nekoupila. Navíc postel, která má být z masivu a stojí tak málo… :think: To se mi nezdá.
Je hodně pravděpodobné, že po měsíci si stoupneš do řady lidí, co chodí k truhlářům s rozviklanými a nepoužitelnými postelemi, které chtějí opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.7.14 09:05

Je sttrašně nízká… Jinak s kvalitou neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
17.7.14 09:28

Tak nevím, loni jsme si zařizovali nový byt a přesně na tuhle postel i s tím výprodejem skladů jsem taky narazila, mají to na netu i na bazoši a aukru a to ve mě tedy důvěru moc nevzbudilo. Postel a hlavně matrace jsou poměrně důležitý pro kvalitní spánek, ale jsou to vaše peníze a vaše záda :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31672
17.7.14 09:29

Možná bych se řídila i podle vaší váhy, pokud máte s manželem 120kg dohromady, tak bych do toho šla, pokud o hodně víc, tak asi radši ne, to bych se bála že se to hned rozviklá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 09:30

@myšák1187 no ja to zase beru tak ze ted spime na necem urco horsim nez je tohle, tak uvidim kdyztak dam vedet jak jsme s posteli dopadli

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
17.7.14 09:32
@Anonymní píše:
@myšák1187 no ja to zase beru tak ze ted spime na necem urco horsim nez je tohle, tak uvidim kdyztak dam vedet jak jsme s posteli dopadli

to na jednu stranu máš pravdu, ale my taky neměli úplně velký rozpočet, nicméně na totom jsme rozhodně nechtěli šetřit, no člověk prostě nemládne :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17630
17.7.14 09:44

Proboha proč se ptáš anonymně na postel??
Jinak 3 tisíce za masiv, to je dost pochybné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
17.7.14 09:53

Pokud je z borovice, tak bych do toho nešla, borovice je stejně měkké dřevo jako smrk, dlouho ti nevydrží a bude vrzat při každém pohybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.7.14 10:25

Tak nevím proč se ptáš anonymně na postel :)

jinak my postele z netu normálně objednávali…takže já v tom problém nevidim, samozřejmě jde o to, aby jste měli všechny informace co se týká materiálů, madrací atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
17.7.14 10:32

Něco podobného jsme si koupili - narychlovku, že koupíme později novou (stěhování do nového) a tuto dáme pak do pokoje hostů. Do 2 měsíců manželovi rupl rošt :mrgreen: a to nemá nadváhu a je fakt nízká, ale na to se dá zvyknout. My kupovali i s matracemi přes slevový portál a matrace nyní vyhazujeme a kupujeme nové - proleželé. Doopravdy to je jen na chvíli. My to ale věděli, takže nás to nemrzí. Na dlouhou dobu bych ji rozhodně nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 10:34

@Philippe my to mame vyriantu asi tak na 3 roky pak koupime v klidu neejakou lepsi, jaky jste tam meli ten rost?

• Citovat
  • Upravit
20518
17.7.14 10:50

Hele, nekoupila. Leda tak třena narychlo a pro hosty nebo tak. My si postel dělat nechali od truhláře, z vlastního dřeva, na míru, prostě pořádnou postel…

je to prostě moc laciný na to, co to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 13:44

zakladatelka

Tak hlasim ze uz mame postel doma, (byla objednana uz tyden ale dneska dorazila tak jsem jeste premyslela jestli ji prevzit) zatim jeste neni slozena ale drevo vypada docela kvalitne, je tluste 3cm a 2cm je tlusty rost, bude teda docela nizka ale to se trochu vyrovna s vysokou matraci, tak vam jeste zitra zahlasim jak se na ni spalo :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný