Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím
ale takhle nalepené jsem objevila takové šedé milimetrové bobečky, jako ty tvoje jenom neprůhledné ale šedé a tvrdé, pak se z toho vylíhly maličtí broučci ![]()
Zakladatelko, svetr spal, ostatní prádlo radši taky a budeš mít klid. Lepší, než se poblít. Nebo to jen hoď do koše a uklidni se, kdybys věděla, co máš v posteli, tak asi nespíš.
Brož
nevím, molí vajíčka nebo tak něco? Ekologicky bych to zlikvidovala do WC, svetr a blízké oblečení vyprala, skříň něčím vystříkala
@1Luca píše:
Zakladatelko, svetr spal, ostatní prádlo radši taky a budeš mít klid. Lepší, než se poblít. Nebo to jen hoď do koše a uklidni se, kdybys věděla, co máš v posteli, tak asi nespíš.
tohle já taky radši ani vědět nechci co je v posteli. ![]()
Prý dřív, než se pobliju, to mě rozesmálo ![]()
Ale nevím, co to je, asi bych to zlikvidovala a nečekala, až se to projeví ![]()
To budou vajíčka nějakého zviřátka
Svetr nepal, schovej ho někam do teplíčka, nějaký čas počkej a aspoň se dozvíš, co to je. Nee, dělám si srandu, normálně to seškrábni, hoď z okna a svetr vyper. Vzhledem k tomu, že je to na oblečení, tipovala bych nějakého mola, ale nevím
Prostě nějaký hmiz. Jsou horší věci.
Jsou to nejspís nakladeny vejce, ale jakyho zivocicha nevim. K bliti to teda neni. Kde to bylo?
@Pajanka vyhodí to z okna, spadnou k sousedům a bude to tady řešit druhá ![]()
tyjo, super ilustrační fotka ![]()
zakladatelko, prostě jsou to něčí miminka tak nepanikař, nezabíjej je, vyhoď je někam ven ať mají šnaci event. „přežít“ a život jde dál, no ne? ![]()
Můžete mi prosím někdo říct co je tohle za hnus???
Dřív než se pobliju? Mám začít deratizovat celý byt???
Prosím anonymně nechci aby tohle bylo pod mým nickem… Děkuji