Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Krkael píše:
No nechci to zlehčovat, ale já bch v tom vejca fakt nevidělaAle mám tu před sebou mísu s rybízem, tak jenom doufám, že je rybíz rybízem a ne vejcema
http://www.ovocnaskolka.cz/…z-Blanka.jpg
ale na té fotce je to průhledné, rybíz tolik průhledný není
@Kelsey protože na fotce jsou ty rybízové kuličky už vydlabané… ![]()
@Krkael Taky mě to postihlo. Ony jsou ty larvy jakoby v chlupech. Od té doby co se mi to stalo, tak zavírám mouky do plastových kýblů, aby mrchy zůstaly kdyžtak jen v těch moukách. Nenávidím takovéto hnusy viz. foto a i když vydržím hodně, být na zakladatelčině místě, tak bych vypálila skříň nebo kde to našla do základů. Mně snad ty vajíčka vadí víc než hotový produkt.
Já našla tohle, ale žáby ti ve skříni asi nežijou
![]()
Ale jistá podoba tam je
![]()
http://www.dendrobatky.estranky.cz/…robatek.html
@Krkael píše:Pobavila
![]()
Heh, to není k smíchu, mě se zvedl kufr. ![]()
@Migda píše:
@Krkael Taky mě to postihlo. Ony jsou ty larvy jakoby v chlupech. Od té doby co se mi to stalo, tak zavírám mouky do plastových kýblů, aby mrchy zůstaly kdyžtak jen v těch moukách. Nenávidím takovéto hnusy viz. foto a i když vydržím hodně, být na zakladatelčině místě, tak bych vypálila skříň nebo kde to našla do základů. Mně snad ty vajíčka vadí víc než hotový produkt.
Přesně tak, od té doby nemám „jen tak“ ani strouhanku, nic. Brr, ještě teď se mi ježí chlupy, ble
Nejhorší, že tuhle havěť si člověk přinese v 95% z obchodů
Máš pravdu, ty pavučinky jsem nějak opomněla. To je předboj červů
![]()
Tak jsem tak 5 minut pátrala na googlu, ničemu se to nepodobalo víc, jak tomuhle, ale nemá to ty černé obličejíčky..
Jinak jsem hledala vajíčka hmyzu, který žije u nás, masařka, mol, mšice, komár, včela, šváb, rybenka, ale všechny mají jiná vajíčka, tak jsem naprosto ztracená…
@iveta299 píše:
@Fima klíííd ten je z černýho rybízu
To sice jo, ale obávám se, že z červeného už ani buchtu neupeču. ![]()
@Fima píše:
Heh, to není k smíchu, mě se zvedl kufr.
No musím uznat, že se mnou ta představa taky trochu zamávala ![]()
Tak dost legrace, jsou to vajíčka kněžice (mladí už vylíhli)
@Makikki píše:
Tak jsem tak 5 minut pátrala na googlu, ničemu se to nepodobalo víc, jak tomuhle, ale nemá to ty černé obličejíčky..Jinak jsem hledala vajíčka hmyzu, který žije u nás, masařka, mol, mšice, komár, včela, šváb, rybenka, ale všechny mají jiná vajíčka, tak jsem naprosto ztracená…
Třeba to má zakladatelka už v pokročilejším stádiu vývoje, že už to má i ksichtíky ![]()
Škvor má taková vajíčka, ale bez těch teček
Jinak mě taky první napadl rybíz ![]()