Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To bude ta kněžice nebo co jsem to tady četla a viděla
a ten rybíz mě fakt pobavil
![]()
Vajíčka bych vyklepala, svetr vyprala, mrkla ještě, jestli není něco poblíž toho svetru, celkově bych tak nějak uklidila a hotovo
Nemysli, spoustu ženských, co tu píše, má kdovíco někde schované doma, ani o tom neví, prostě příroda je mocná
Co je důležité, nic extra jedovatého u nás nežije, měj se na pozoru, jestli se ti doma neobjeví nějací brouci atd,. je spousta přípravků na hubení kdečeho…
Tak záhada je vyřešena. Ukázala jsem to manželovi a vzpomněli jsme si jak jsem sundávala prádlo a dala na gauč a všimla si že na tom jednom triku seděl přesně tenhle brouk!!! Manžel ho hned vyhodil ven…ale asi mezitím nakladl tenhle humus… Snad to bude ono… Děkuji že jste situaci trochu zlehčili a rozesmály mě.. Ted už to beru trochu klidněji…ale fakt je to hnus a takové věci prostě nemám ráda..
![]()
@Etcetera78 píše:
Brožnevím, molí vajíčka nebo tak něco? Ekologicky bych to zlikvidovala do WC, svetr a blízké oblečení vyprala, skříň něčím vystříkala
Bude to nějaký létavý hmyz. Moli, zavíječ moučný, nějaký obaleč nebo tak něco. Nic, z čeho by hrozila infekce, uštknutí nebo tak.
Takže zachovejte klid, „zostřete“ domácí úklid a dál se oddávejte každodenním činnostem.
Já nedávno viděla dokument o havěti, která žije v matracích. Asi tři noci jsem byla nesvá z toho na čem asi spím.. ![]()
@Hr4sek22 píše:
Já nedávno viděla dokument o havěti, která žije v matracích. Asi tři noci jsem byla nesvá z toho na čem asi spím..
já se na takové věci nemůžu vůbec dívat…bych se asi drbala potom ještě týden při takové představě…brrr ![]()
@CokeLady píše:
je to brutální, ale zase k krok rál byl můj profesor psychologie, co jako normu poznání života považoval, že s kamarádem zabíjeli zakroucením krku malá housata, prostě šla housata v řadě a ony jedno po druhém zabili, byl dítě, nevěděl, co je smrt a i d odstupem jako dospělý a ještě k tomu vzdělaný člověk to nepovažoval za nic špatného, jen prostě jak se dítě vyvíjí a poznává svět. To je moc i na mě.Já třeba vosu zabiju, manžel jí bude 10 minut nahánět po obýváku aby jí ukázal, kde je okno.
Jo, taky naháním k oknu. Ale už jsem zhrubla a na mouchu vezmu lapačku ![]()
@CokeLady
My máme taky Ikea. No, nevím.. kdyby někdo dotáhl mikroskop, asi bych neměla na to se podívat
![]()
@Fjodorka nápodobně…náhodou mi připadají fakt zajímavé…a tu stránku jsem musela celou přečíst
Příspěvek upraven 15.07.14 v 21:53