Co to proboha je za vajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
15.7.14 21:53

@Fjodorka nápodobně…náhodou mi připadají fakt zajímavé…a tu stránku jsem musela celou přečíst :lol:

Příspěvek upraven 15.07.14 v 21:53

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22

Na tričku? A není to mol? :P

• Citovat
  • Upravit
6160

Co všechno se tu človĕk nepřiučí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.7.14 21:56

To bude ta kněžice nebo co jsem to tady četla a viděla :D a ten rybíz mě fakt pobavil :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
300
15.7.14 21:57

Vajíčka bych vyklepala, svetr vyprala, mrkla ještě, jestli není něco poblíž toho svetru, celkově bych tak nějak uklidila a hotovo :oops: Nemysli, spoustu ženských, co tu píše, má kdovíco někde schované doma, ani o tom neví, prostě příroda je mocná :lol: Co je důležité, nic extra jedovatého u nás nežije, měj se na pozoru, jestli se ti doma neobjeví nějací brouci atd,. je spousta přípravků na hubení kdečeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
15.7.14 21:58

Tak záhada je vyřešena. Ukázala jsem to manželovi a vzpomněli jsme si jak jsem sundávala prádlo a dala na gauč a všimla si že na tom jednom triku seděl přesně tenhle brouk!!! Manžel ho hned vyhodil ven…ale asi mezitím nakladl tenhle humus… Snad to bude ono… Děkuji že jste situaci trochu zlehčili a rozesmály mě.. Ted už to beru trochu klidněji…ale fakt je to hnus a takové věci prostě nemám ráda.. :oops: :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
@Etcetera78 píše:
Brož :mrgreen: nevím, molí vajíčka nebo tak něco? Ekologicky bych to zlikvidovala do WC, svetr a blízké oblečení vyprala, skříň něčím vystříkala

Bude to nějaký létavý hmyz. Moli, zavíječ moučný, nějaký obaleč nebo tak něco. Nic, z čeho by hrozila infekce, uštknutí nebo tak.

Takže zachovejte klid, „zostřete“ domácí úklid a dál se oddávejte každodenním činnostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

Není to kaviár od večeře? Člověk se ubryndne a hned panika :lol:

• Citovat
  • Upravit
764
15.7.14 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
15.7.14 22:04
@cher píše:
Není to kaviár od večeře? Člověk se ubryndne a hned panika :lol:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.14 22:07

To vypada jak pochcana anka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
15.7.14 22:08

Já nedávno viděla dokument o havěti, která žije v matracích. Asi tři noci jsem byla nesvá z toho na čem asi spím.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3222
15.7.14 22:13
@Hr4sek22 píše:
Já nedávno viděla dokument o havěti, která žije v matracích. Asi tři noci jsem byla nesvá z toho na čem asi spím.. :roll:

já se na takové věci nemůžu vůbec dívat…bych se asi drbala potom ještě týden při takové představě…brrr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.7.14 22:13
@CokeLady píše:
je to brutální, ale zase k krok rál byl můj profesor psychologie, co jako normu poznání života považoval, že s kamarádem zabíjeli zakroucením krku malá housata, prostě šla housata v řadě a ony jedno po druhém zabili, byl dítě, nevěděl, co je smrt a i d odstupem jako dospělý a ještě k tomu vzdělaný člověk to nepovažoval za nic špatného, jen prostě jak se dítě vyvíjí a poznává svět. To je moc i na mě. 8o Já třeba vosu zabiju, manžel jí bude 10 minut nahánět po obýváku aby jí ukázal, kde je okno.

Jo, taky naháním k oknu. Ale už jsem zhrubla a na mouchu vezmu lapačku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
15.7.14 22:14

@CokeLady :D My máme taky Ikea. No, nevím.. kdyby někdo dotáhl mikroskop, asi bych neměla na to se podívat :| :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný