Čtyřskla v oknech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kajale
13.7.14 11:47

Čtyřskla v oknech

Ahoj děvčata, měla bych prosbu. Máte doma někdo okna se čtyřskly? Uvažujeme o nich. Mám na mysli plastová okna. Konkrétně mě nejvíc zajímá okno Sulko profi+. Ale oceníme jakékoliv postřehy. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
13.7.14 14:16

@kajale
Riesili sme to s architektom a v nasich podmienksch su 4skla udajne zbytocne, jvoli poveternistnym podmienkam..budeme mat hlunikove okno a trojskla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajale
13.7.14 17:44

Díky za zkušenost! Co vím, tak záleží na orientaci většiny oken. Pokud je dům orientovaný převážně na jih, má v našich podmínkách opravdu větší smysl trojsklo. Každopádně se bavím o poctivém okně a ne fušařině. Neříkal ten architekt něco o propustnosti světla do místnosti?

• Citovat
  • Upravit
340
13.7.14 19:29

Ahoj tak muj pritel dela montazika oken. Dneska koukal na profil oken se 4sklem. Nebyvaji moc caste, dlouho se ceka nez je vyrobi. A s tou propustnosti je to stejny jako trojsklo. A firma Sulko dela kvalitni okna ane nejaky smejdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajale
13.7.14 19:45

To je právě to, asi nebývají moc častá, tak proto s nimi tolik zkušeností není. Nebo o nich aspoň nevím. To jsme já ani manžel nevěděli, že se na ně dlouho čeká při výrobě. Jinak taky považuji Sulko za společnost, co dělá kvalitní okna a ne fušerská. Snad se tu objeví někdo, kdo čtyřskla doma má a podělí se o rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný