Exekuce-rychlá rada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.7.14 17:05

exekuce-rychla rada

Ahoj, kvuli budoucimu byvalemu manzelovi jsem se dostala do nelehke situace. kvuli nemu mam exekuci a zajimalo by me kolik mi mohou sebrat. Chodim do prace plat 8500 plus dostavam rodicak 3800kc, kolik mi mohou sebrat? Vim z platu, ale nevim jak je to s rodicakem.Mam 1dite. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
11.7.14 17:16

Tolik aby ti zbylo ziv.min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 17:18

Pokud to budou brát dohromady tak něco okolo 1500,–. Ale popravdě si nejsem jistá jak je to ze sociálními dávkami, dělala jsem exekuce z důchodu. Pokud by to bylo pouze z platu něco okolo 250,– to jsem zadala do kalkulačky, co běžně najdeš na netu..ale i tak se mi moc nezdá, že by šli po tak malém rodičáku..také hraje velkou roli zda se jedná o přednostní či nepřednostní pohledávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 17:23

Životní minimum musí být zachováno..akorát u přednostní pohledávky je srážka o něco vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
11.7.14 17:25
@Anonymní píše:
Ahoj, kvuli budoucimu byvalemu manzelovi jsem se dostala do nelehke situace. kvuli nemu mam exekuci a zajimalo by me kolik mi mohou sebrat. Chodim do prace plat 8500 plus dostavam rodicak 3800kc, kolik mi mohou sebrat? Vim z platu, ale nevim jak je to s rodicakem.Mam 1dite. Dekuji

a exekuce na jakou částku jestli se mohu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.14 17:32

Ja ty castky presne nevim, ale jsou hodne vysoke

• Citovat
  • Upravit
1948
11.7.14 18:02

Jestliže jde o vysoké částky, tak se nejdřív budou asi snažit umořit částku tvým majetkem (pokud ty dluhy jsou teda psané na tebe), takže bytem, autem, atd… a teprve zbytek pak budou strhávat… Hlavní je určitě komunikace s těmi exekutory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.14 18:10

Ja se pod zadnou pujcku nikdy nepodepsala

• Citovat
  • Upravit
27002
11.7.14 18:12
@Anonymní píše:
Ja se pod zadnou pujcku nikdy nepodepsala

To už je jedno…stačí že jsou manžela a půjdou i po všem co máš ty, auto, dům, byt,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný