Poškrábané dřevěné schody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Elenloth
10.7.14 17:26

Poškrábané dřevěné schody

Ahoj, jdu si pro radu, jestli se někomu stalo to samé. Řekla jsem paní na úklid, ať umyje na schodech kapičky od barvy jemnou stranou houbičky (hadrem to fakt nejde). Schody jsou dřevěné, asi lakované, ale ne do lesku. (nedělali jsme je, už tu byly, tak nevím). Umyla a potom normálně vytřela. Jak schody uschly, tak na nich zůstaly šmouhy, myslela jsem, že je to rozpatlaná ta barva, že to špatně umyla. No teď jsem zjistila, že jsou ty schody poškrábané :zed: Když na to svítí světlo, tak to vypadá jako šmouhy.
Nevíte, čím by to šlo spravit? Stalo se vám některé něco takového? Je mi jasné, že když si zavolám nějakou firmu, tak mi nastíní nejhorší a nejdražší variantu, tak se raději ptám ještě jinde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
10.7.14 17:31

@Elenloth pokud to opravdu nejsou šmouhy - zkus umýt vodou s octem, pokud je barva omyvatelná - odlakovačem - tak to asi bude chtít přebrousit a přelakovat. Záleží na tom, jak moc to máš poškozené, možná by to stačilo vybrousit jemným šmirglem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
10.7.14 17:35

@Elenloth Lak by na tom být měl…Pokud jsou opravdu podřené, tak jedině přelakovat. Ještě mě napadlo, nevím, co to bylo za barvu, kterou byly pokapané…ale nemohla ten lak zlikvidovat ta barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.7.14 17:49

@mlsalkaM @malinika No je to fakt asi podřené, takové mikroskopické škrábanečky jak to drhla tou houbičkou. Nejsou skoro vidět, pokud na to nedopadá světlo. Napadlo mě, jestli by nepomohla nějaká leštěnka nebo tak něco.
Ptám se jak dement, jsem prostě paneláková krysa v baráku a nemám s tím zkušenosti. A taky by mě nenapadlo, že zrovna schody jsou tak citlivé na údržbu.

• Citovat
  • Upravit
995
10.7.14 17:55

A pani mas soukrome nebo pres agenturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.7.14 21:09

@Anushka Soukromě. A je to fakt na moje triko, protoze jsem jířekla, ať to tou houbičkou vezme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný