Postel pro prcka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
416
27.2.12 14:59

postel pro prcka

Ahojky holky,
tak řešíme dilema ohleně postele.Našla jsem tuto postel http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/?… ,vypadá pěkně,tak se chci zeptat,jestli ji náhodou někdo nemáte a jak jste spokojené? Nechci,aby to byl nějaký šunt,který nic nevydrží.
Moc děkuji Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
27.2.12 15:02

Ta vypadá dobře,my máme podobnou,je to taky masiv, zábrana se dá pak oddělat jsem s ní spokojená a malý asi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
27.2.12 15:13

A pro jak velkého prcka to je?Taky se mi líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
27.2.12 15:24
suwari píše:
A pro jak velkého prcka to je?Taky se mi líbí!

Našemu bude 2,5 roku.Je to sice už velká postel,ale nechce se nám za pár let kupovat další.Tady se oddělá zábrana a bude sloužit dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
27.2.12 15:25
alusa11 píše:
Ta vypadá dobře,my máme podobnou,je to taky masiv, zábrana se dá pak oddělat jsem s ní spokojená a malý asi taky :lol:

A můžu poprosit o odkázek na tu vaší postel :mavam: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.2.12 15:37

máme podobnou, taky takto s odendavacíma zábranama, malej na ní spí od dvou a půl let a jsme spokojení ..v úzkém výběru jsme měli i tu z odkazu

• Citovat
  • Upravit
416
27.2.12 15:41
madi píše:
máme podobnou, taky takto s odendavacíma zábranama, malej na ní spí od dvou a půl let a jsme spokojení ..v úzkém výběru jsme měli i tu z odkazu

A mohla bych taky poprosit o odkázek na tu vaši?Je takový výběr…vůbec nevim jakou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.2.12 15:44
lennny píše:
madi píše:
A mohla bych taky poprosit o odkázek na tu vaši?Je takový výběr…vůbec nevim jakou :think:

konkrétně ten náš model už se nedělá, ale jsou si hodně podobné
 http://www.drevosvet.cz/…ske-postele/

• Citovat
  • Upravit
416
27.2.12 15:52
madi píše:
lennny píše:
madi píše:
A mohla bych taky poprosit o odkázek na tu vaši?Je takový výběr…vůbec nevim jakou :think:

Ta je taky pěkná.A máte s úložným prostorem?Chtěla bych,aby postel větrala…ale ten prostor se hodí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.2.12 16:17
lennny píše:
madi píše:
lennny píše:
madi píše:
Ta je taky pěkná.A máte s úložným prostorem?Chtěla bych,aby postel větrala…ale ten prostor se hodí :potlesk:

šuplata k tomu máme, ale až bude větší, tak je vyndáme. nebo spíš až budeme kupovat tu samou postel pak pro druhátko do druhého pokoje, tak to jen přendáme

taky chci, aby matrace větrala.. teď je ale ještě malej, tak jí jen občas vynesu na balkon, zas tolik se na tom ještě nepotí

• Citovat
  • Upravit
838
27.2.12 17:31
lennny píše:
alusa11 píše:
Ta vypadá dobře,my máme podobnou,je to taky masiv, zábrana se dá pak oddělat jsem s ní spokojená a malý asi taky :lol:
A můžu poprosit o odkázek na tu vaší postel :mavam: ?

já ji kupovala v obchodě.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný