Pozor na myši - nová pračka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
26.2.12 18:37

pozor na myš

Nedávno se nám rozbila pračka, naštěstí byla v záruce tak sem byla v klidu.
Daly jsme jí do opravy a pan opravář nám pak řekl, že se do pračky dostala myš a počůrala tištěný spoj :cert: a to se do záruky nepočítá. :pocitac:
Nikdy by mě nenapadlo, že se do pračky dostane myš!
Pračka za 28 tis :twisted: :cert: Tak nás milá myška vyjde na 9 tis :cert: :cert:
Tak bacha na ty ocasé potvory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35718
26.2.12 18:38

Promiň, to je hrozne vtipný náhodou :-) jak to jako zjistil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.2.12 18:41

já tomu vtipu nemohu nějak přijít na kloub :think: :D
no byli tam hovínka, byl se na to podívat i přítel a je to jasně vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.12 18:41

to by mě taky zajímalo jak to mohl poznat a hlavně jak se tam mohla dostat?a kde se ten tištěný spoj nachází a co to vůbec je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
26.2.12 18:45

Tak, že se tam dostala je dost normální, ony se ty potvory dostanou všude, my ji takhle měli v myčce, akorát si blbec vybrala špatnou část a zabilo ji to… našli jsme ji při výměně těsnění na odpadní hadici.
A jinak to co myši počůrají poznáš :poblion: myla jsem takhle spoustu věcí z chaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
26.2.12 18:46

Příspěvek upraven 20.03.12 v 22:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

kruci, to je pech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718

Nám se kdysi upekla mys v mikrovlnce, prokousala se zezadu do motoru a tam umřela :-)
No co, teď už nic nenadelas, stejně se tomu nedá zabránit. Leda se soudit, ze ta mys nebyla Vase, ale byla tam už z továrny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
26.2.12 18:47

Teeda to by me nenapadlo 8o 8o
Mechy jedny chlupaté :cert:

• Citovat
  • Upravit
11502
26.2.12 18:48

Ahoj, no nemám zkušenost s pračkou, ale myš se dostane všude! Nám (tedy spíš přítelovým rodičům, když jsme u nich bydleli) kočka přinesla domů myš, pak ji honila po kuchyni, milá myška zalezla do mikrovlnky!!! My to nevěděli, mikrovlnka fungovala jak měla, ale po čase se z ní začal linout příšerný smrad, takže partner mikrovlnku rozebral a tam byla připečená myšička od žárovky :poblion: hned mě přešla chuť si v ní něco ohřívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.2.12 18:54

na tom tištěném obvodu jde vidět loužička
ale holky já se jí pomstila dala sem jí na mráz a tam umřela…a šla do myšího pekla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.2.12 18:55
Pettulle píše:
Ahoj, no nemám zkušenost s pračkou, ale myš se dostane všude! Nám (tedy spíš přítelovým rodičům, když jsme u nich bydleli) kočka přinesla domů myš, pak ji honila po kuchyni, milá myška zalezla do mikrovlnky!!! My to nevěděli, mikrovlnka fungovala jak měla, ale po čase se z ní začal linout příšerný smrad, takže partner mikrovlnku rozebral a tam byla připečená myšička od žárovky :poblion: hned mě přešla chuť si v ní něco ohřívat!
:poblion: to bych si taky nepochutnala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.2.12 19:01

Ale zmrznuti neni spatna smrt…dala bych ji kocce, to je horsi :-D

a jak vis, ze to byla ta sama mys? to ji chytli v ty pracce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.2.12 19:20

Já jen nevím, jak si na ni mám dát pozor :lol: To mám non stop stát u pračky? :mrgreen:
(nechci rýpat, myš tě asi pořádně naštvala :hug: Ale nedokážu si pod tím pojmem „pozor“ nic představit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.2.12 19:28

Nám jednou vlezla myš do PC, tudíž jsme měli doma pravou počítačovou myš. :mrgreen: Teda byla to pěkně blbá myš, páč mi nejdřív sežrala brambůrky, vykoukla na mě z pytlíku a pak zalezla kamsi. Celej den jsem měla hysteráky, přítel přerovnal celý pokoj a pak v noci mu konečně došlo, že asi bude v PC, nebo by se musela vypařit. Tak teda ve 2 ráno vzal celou věž, vynesl to ven na silnici pod lampu a rozmontoval. Myš tam vlezla páč jsme místo jakési karty tam nedali zásuvku a krčila se pod HDD. A pak najednou zdrhla na zahradu k sousedům. Ty maj 2 kočky, tudíž asi taky bude v myším pekle. V tý době jsme neměli doma pastičky, ale hned druhý den jsem je koupila. Další drzá swině nám vlezla do botníku, ale byla tichá, ani jsem o ní nevěděla, kdyby se nechytla ani o ní nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný