Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nedávno se nám rozbila pračka, naštěstí byla v záruce tak sem byla v klidu.
Daly jsme jí do opravy a pan opravář nám pak řekl, že se do pračky dostala myš a počůrala tištěný spoj
a to se do záruky nepočítá. ![]()
Nikdy by mě nenapadlo, že se do pračky dostane myš!
Pračka za 28 tis
Tak nás milá myška vyjde na 9 tis
![]()
Tak bacha na ty ocasé potvory
já tomu vtipu nemohu nějak přijít na kloub
![]()
no byli tam hovínka, byl se na to podívat i přítel a je to jasně vidět
to by mě taky zajímalo jak to mohl poznat a hlavně jak se tam mohla dostat?a kde se ten tištěný spoj nachází a co to vůbec je?
Tak, že se tam dostala je dost normální, ony se ty potvory dostanou všude, my ji takhle měli v myčce, akorát si blbec vybrala špatnou část a zabilo ji to… našli jsme ji při výměně těsnění na odpadní hadici.
A jinak to co myši počůrají poznáš
myla jsem takhle spoustu věcí z chaty.
Nám se kdysi upekla mys v mikrovlnce, prokousala se zezadu do motoru a tam umřela ![]()
No co, teď už nic nenadelas, stejně se tomu nedá zabránit. Leda se soudit, ze ta mys nebyla Vase, ale byla tam už z továrny ![]()
Ahoj, no nemám zkušenost s pračkou, ale myš se dostane všude! Nám (tedy spíš přítelovým rodičům, když jsme u nich bydleli) kočka přinesla domů myš, pak ji honila po kuchyni, milá myška zalezla do mikrovlnky!!! My to nevěděli, mikrovlnka fungovala jak měla, ale po čase se z ní začal linout příšerný smrad, takže partner mikrovlnku rozebral a tam byla připečená myšička od žárovky
hned mě přešla chuť si v ní něco ohřívat!
na tom tištěném obvodu jde vidět loužička
ale holky já se jí pomstila dala sem jí na mráz a tam umřela…a šla do myšího pekla ![]()
Pettulle píše:
Ahoj, no nemám zkušenost s pračkou, ale myš se dostane všude! Nám (tedy spíš přítelovým rodičům, když jsme u nich bydleli) kočka přinesla domů myš, pak ji honila po kuchyni, milá myška zalezla do mikrovlnky!!! My to nevěděli, mikrovlnka fungovala jak měla, ale po čase se z ní začal linout příšerný smrad, takže partner mikrovlnku rozebral a tam byla připečená myšička od žárovkyhned mě přešla chuť si v ní něco ohřívat!
Ale zmrznuti neni spatna smrt…dala bych ji kocce, to je horsi ![]()
a jak vis, ze to byla ta sama mys? to ji chytli v ty pracce?
Já jen nevím, jak si na ni mám dát pozor
To mám non stop stát u pračky? ![]()
(nechci rýpat, myš tě asi pořádně naštvala
Ale nedokážu si pod tím pojmem „pozor“ nic představit)
Nám jednou vlezla myš do PC, tudíž jsme měli doma pravou počítačovou myš.
Teda byla to pěkně blbá myš, páč mi nejdřív sežrala brambůrky, vykoukla na mě z pytlíku a pak zalezla kamsi. Celej den jsem měla hysteráky, přítel přerovnal celý pokoj a pak v noci mu konečně došlo, že asi bude v PC, nebo by se musela vypařit. Tak teda ve 2 ráno vzal celou věž, vynesl to ven na silnici pod lampu a rozmontoval. Myš tam vlezla páč jsme místo jakési karty tam nedali zásuvku a krčila se pod HDD. A pak najednou zdrhla na zahradu k sousedům. Ty maj 2 kočky, tudíž asi taky bude v myším pekle. V tý době jsme neměli doma pastičky, ale hned druhý den jsem je koupila. Další drzá swině nám vlezla do botníku, ale byla tichá, ani jsem o ní nevěděla, kdyby se nechytla ani o ní nevím.