Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Možná hloupý dotaz, tak ale aspoň inspirativně… ![]()
Když je potřeba pořídit puberťákovi novou postel a místa v pokoji má dost, pořizujete klasické jednolůžko, nebo něco většího (140 třeba)?
Klukovi je 14, doteď spal na 120 posteli (myslím šířku
), tak mi přijde najednou divné mu kupovat menší…a říkám si, kdyby za pár let nějaká holka…chtěla přespat ![]()
Zas ta 140 to už je taková v podstatě manželká postel, jestli to není divné do pokojíku ![]()
Máme postel, která může byt jednoluzko nebo se rozloží na jeden a půl lůžko a pak je to takový jakoby i gauč a nebo se rozloží na klasické dvojlůžko…spokojenost.
My máme tuhle, ale určitě mají i jinde ![]()
https://www.leroy-eshop.cz/…mitace-dreva
Synové oba mají postele 140. Kupovala jsem je, když jim bylo 5 a 8.
Užší bych nekupovala.
Klidně bych koupila tu 140, osobně bych se ráda roztahovala, kdybych tu možnost měla
je to i výhoda, když chce někdo přespat (nejen holka, ale třeba i kamarád).
Měla jsem 140 a bylo to super. Nedokázala bych si představit mít menší, když už jsem si na ni zvykla. ![]()
Tak já bych koupila normální jednolůžko a menší rozkládací gauč.
Minimálně pořídit 140. Jestli je místo i větší velikost. Máme pro každé dítě 140 postel. Ta první se jim kupovala ve 4-5r. Můžou se rozvalovat. Pozvat si přespávací návštěvu. Když přijede rodina. Tak je víc spacích ploch doma.
@vulpes píše:
Možná hloupý dotaz, tak ale aspoň inspirativně…![]()
Když je potřeba pořídit puberťákovi novou postel a místa v pokoji má dost, pořizujete klasické jednolůžko, nebo něco většího (140 třeba)?
Klukovi je 14, doteď spal na 120 posteli (myslím šířku), tak mi přijde najednou divné mu kupovat menší…a říkám si, kdyby za pár let nějaká holka…chtěla přespat
Zas ta 140 to už je taková v podstatě manželká postel, jestli to není divné do pokojíku
U nas 140 a za me pecka a rozhodne mi to neprijde divne a navic je to vyhoda az bude chtit u vas prespat kamarad a za par let treba nejak Ana slecna ![]()
Normální jednolůžko je prostě malé. Nechápu, že někomu přijde divná větší postel pro děti. Jako proč? Když je prostor v pokoji, proč jim nedopřát, ať mají prostornější spaní? Zas tam nacpat i gauč mi přijde zbytečné. Raději rovnou větší postel.