Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte dámy, dneska jdu pro radu ohledně postele pro 2leté dítě. Začínám se v tom ztrácet a tak jsi jdu pro radu tady k vám. Chceme postel v bílé barvě rozměru 90×200 s úložným prostorem pod posteli a nosnost aspoň do 100kg abych mohla v případně lehnout k ni. Můžete mi poradit? Případně poslat foto co máte pro 2leté vy a s čím jste spokojeny? Případně kde jste kupovali? Děkuji moc ![]()
Tak před týdnem jsme synkovi objednali postel taky s úložným prostorem.
Jen tu postel přicvakneme k naší manželský a tak ho máme pořád na očích.
Posílám odkaz třeba si něco vyberete ![]()
Taky hledáme, ale chceme se zábranou. ty odkazy jsou moc pěkné. @Monika Nika pokud si zajdeš do nějaké prodejny nábytku, mají všude dost katalogů, tak určitě něco vybereš a oni ti jí objednají.
@Monika Nika Zrovna teď jsme u švagrovců okukovali postel od Domestavu, synovec ji má už 4 roky (taky od dvou let). Pochvalovali si ji, nám se taky líbila, vypadala bezvadně, bytelně, nevrzala.
Domestav ma svagrova u deti v pokojiku taky a jsou spokojeny. Ale ta cena je trochu nekde jinde…
Koupili jsme přes aukro, bílou z masivu, zábranou přes čtvrtku postele, 170×80, je nizoučká 30 cm. I s matrací 2500 korun a malá je moc spokojená.
Taky domestav, patrová, stabilní, pevná, se zábranami… Spokojenost.
My máme z truhlářství Miroslav Šteker, je to z Vysočiny. Vyrábějí z masivu borovice a jdou i namořit, my teda máme přírodní dřevo, ale na svých stránkách mají fotky i v bílém provedení. Postele jsou pěkně dělané, stabilní, zatím jsme spokojení. Máme patrovou, atypickou, napsali jsme si požadavky a bez problémů vyhověli.
@Monika Nika http://www.postele-palandy.cz/palandy.html mají i Facebook, je tam někde na stránkách odkaz na něj.
@Monika Nika nedavno jsem kupovala postel synovi a narazila jsem na obchod Via nábytek. Objednávala jsem tam tedy postel bez úložného prostoru, ale jsem naprosto spokojená. Postel z borovice nás stála i s roštem 1700,–.