Postinor a alkohol

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
13.9.13 20:08

Postinor a alkohol

Dobrý den, v pátek ráno jsem měla pohlavní styk. Beru pravidelně antikoncepci, bohužel jsem měla pak cely den střevní virozu, vzala jsem si Postinor v 19:45 večer, další tabletu dnes ráno v 7:45. Zítra mám jít na oslavu. Má alkohol vliv na účinek Postinoru? Děkuji za informaci.

Příspěvek upraven 22.08.14 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6865
13.9.13 20:15

@Teinka1 Nejsem lékárník, ale já osobně bych alkohol neřešila. Spíše bych moc nepila kvůli těm střevním potížím, ať nesedím na WC do pondělka. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
13.9.13 20:23

Taky me to zarazilo, po strevnich potizich hned alkohol. No ucinek muze bejt oslabenej, ja bych to nepokousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.9.13 20:27

No pravě dneska je mi už uplně dobře, ja si myslim, že by to oslabovat snad nemělo, nikde nic o tom není a když jsou to hormony a na hormonalni antikoncepci se taky pít může..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.9.13 20:35

Omlouvam se, ten styk byl včera..ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
13.9.13 20:44

Ale je to docela zahul, hormony, alkohol, popr. koureni. Ale to je kazdyho vec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.9.13 20:48

Ahoj, pokud tomu rozumím dobře, tak styk byl ve čtvrtek ráno, celý čtvrtek jsi měla střevní virózu a večer a dnes ráno sis vzala tabletu. Pokud Ti můžu dobře poradit (jsem magistra farmacie), tak bych se na oslavě alkoholu vyvarovala. Na tvém místě bych i počítala s tím, že vstřebávání Postinoru mohlo být virózou ovlivněno, trávící trakt dostal dost zabrat…Zvlášť, pokud jsi večer ještě zvracela. V tomto případě bych trávící trakt alkoholem opravdu nezatěžovala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.9.13 20:54

Postinor jsem si vzala a potom jsem už průjem ani zvracení neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
14.9.13 06:30

Alkohol bych neresila. Asi jsem to nepochopila s tou antikoncepci, beres ji pravidelne a jeste jsi to posichrovala postinorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.9.13 09:00
@Pudloslava píše:
Alkohol bych neresila. Asi jsem to nepochopila s tou antikoncepci, beres ji pravidelne a jeste jsi to posichrovala postinorem?

Ano, protože HA pilulku jsem si vzala chvili po styku, ale bohužel jsem za cca hodinu a půl dostala silny průjem, proto jsem si vzala další pilulku HA, myslela jsem si, že to byl jen jednorazovy průjem..bohužel tu jsem vyzvracela.. tak jsem si raději vzala Postinor. Pilulky HA beru pravidelně cca 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43027
14.9.13 18:04

@Teinka1 to by ti ucinkovalo, z jedny vynechani nehori :-) ale jistota je jistota, ze jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 18:00

Dobrý den, potřebovala bych poradit..V pátek jsem měla nechráněný pohlavní styk a dnes po 37 hodinách jsem si dala Postinor, je neděle a chtěla bych vedet jestli mužů v pátek pít alkohol. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
m2
2
22.11.19 11:23

postinor v 6mesici

Prosím co udela tabletka s tehotnou v 5-6 mesici tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí