Postinor + menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.11.23 20:05

Postinor + menstruace

Hezký večer,
tak jak sem si myslela že se mi to nikdy nemůže stát, tak stalo. I nám prasknul kondom a užila jsem postinor. Jsem pár měsíců po porodu a menstruace se ještě nedostavila. Má otázka zní - mám to dále nějak více řešit? V letáčků píšou že mám informovat lékaře, pokud budu mít menstruaci +/- 5 dní jinak a take zda bude nějaká moc silná/slabá atd… Jenže když nemenstruji tak to nevím jestli to můžu nechat tak a nechat si to pro sebe, nebo to pro jistotu řešit?
Máte prosím některá nějakou zkušenost?
Omlouvám se za anonymitu, ale je to moc osobní téma

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35509
25.11.23 20:08
@Anonymní píše:
Hezký večer,
tak jak sem si myslela že se mi to nikdy nemůže stát, tak stalo. I nám prasknul kondom a užila jsem postinor. Jsem pár měsíců po porodu a menstruace se ještě nedostavila. Má otázka zní - mám to dále nějak více řešit? V letáčků píšou že mám informovat lékaře, pokud budu mít menstruaci +/- 5 dní jinak a take zda bude nějaká moc silná/slabá atd… Jenže když nemenstruji tak to nevím jestli to můžu nechat tak a nechat si to pro sebe, nebo to pro jistotu řešit?
Máte prosím některá nějakou zkušenost?
Omlouvám se za anonymitu, ale je to moc osobní téma

Udělala bych si pro jistotu těhotenský test 2-3 týdny po tom styku a jinak bych to dál neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
25.11.23 21:35
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.23 21:37

@JancaS84 děkuji, test v plánu mám, šlo mi spíše o to zda to řešit skrz tu menstruaci

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex