Postřehy X-lander x-cite - jak byste ho hodnotili?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
715
21.1.19 13:30

Ahoj ja ho mam. Mam ten novy model s rozepinaci prodluzovaci striskou. Jsem s nim moc spokojena. Do mesta idealni projede i mensi teren, ale do vetsiho terenu uz asi ne. Jinak odpruzeni i kolecka super nedrnca mi to s malou. Kosik dole pod kocarkem tak dost prostorny. Klidne se ptej co chces vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
21.1.19 13:48

Díky moc, také bych chtěla ten s prodlužovací stříškou.
Zajímalo by mě, jestli nevadí, že má kolíbkovou sedačku, jak je to pro ležení. Malá ještě nesedí, museli bychom kočár dávat do lehu nebo pololehu (v hlubokém kočárku zase už být nechce).
Dívala jsem se že kočárek má na stříšce síťku, stačí to v létě k odvětrávání, když ke bouda zacloněná?
A ještě, máš zkušenost, jak kočár zvládá kostky a nerovnosti na chodníku?
Poslední věc, jeho skladnost a váha oproti jiným kočárkům, pokud tedy máš zkušenost.
Děkuji moc za odpovědi.
PS: Jakou máte barvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.1.19 14:04

Barvu mame sedou. To kolibkove polohovani je super mela jsem z toho trochu strach, ale super ted uz bych nechtela nic jineho mala jeste taky nesedela kdyz jsme ho kupovali. Jezdila v te prostredni poloze byla rade ze videla a zaroven nasilne nesedela. A kdyz usnula tak jsem ji polozila uplne do lehu. Ta striska je super zastini slunce i zabrani ted v tech fujavicich aby do kocarku snezilo. Koupila jsem ho hlavne proto ze je fakt lehoucky. Kazdy den ho taham z a do sklepa. Skladnost super da se slozit jednoduse i s fusakem uvnitr. Porad to vyndavat by bylo na palici ma pojistku proti rozlozeni a vejde se i do mensiho auta. A taky jsem chtela aby se dal i proti smeru jizdy. Mala na me chtela dlouho koukat. Sitka staci jak byli velke vedra zvladli jsme to v pohode. A ty cocici hlavy prejede dobre jen trosku drncani ale nic hrozneho. Me tenhle kocarek plne vyhovuje. Ale nekdo muze mit samozrejme jiny nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.1.19 14:07

Nejake foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.1.19 14:18

Opravdu děkuji za odpověď. Samozřejmě, že až bude uveden do provozu, zjistím jak vyhovuje konkrétně nám. Je něco jiného zkusit si kočárek na prodejně a pak v každodenním provozu. Líbí se mi, že se skládá dovnitř sedačkou, myslím, že by to mohlo být fajn a má to tak opravdu jenom málo kočárků. Uvidíme jak bude vyhovovat nám. Bohužel u nás nejde mít jenom jeden kočárek (tedy jde, ale je to o pohodlí). Dokud jezdila malá ve vajíčku a bylo na to počasí stačil mi do města podvozek a na to přicvaknout vajíčko. No teď už to nejde. Náš Baby Design je na složení se sedačkou docela velká bakule (i když ten, co jsem měla před 16 lety na první dceru se ani složený nevešel do auta), takže v porovnání s ním je maličký. No a na naše ježdění po lesních cestách zase není X-cite.
Psala jsi, že máte šedou barvu, kterou? Mají dvě, i když ta jedna je spíš hnědá. Rozhoduji se mezi těmito dvěma.
Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.1.19 14:33

Evening grey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.1.19 14:40

Ja mam take dva kocarky jeste mam cam cotrinu ta je take bytelna do lesa idealni. Vytahuju ji kdyz vim ze fakt pojedeme teren :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.1.19 15:12

@Elzaaa Ještě jednou díky za odpovědi. Asi majitelů tohoto kočárku není mnoho (soudě podle četnosti recenzí a diskuzí), aspoň není okoukaný :)
Až ho vyzkoušíme napíšu sem, jak se nám osvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.1.19 15:21

@Zeleňule take jsme marne hledala recenze je pravda ze ve meste ho moc nevidam. To se mi libi nechtela jsem valco nebo britax co ma kazdej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.1.19 16:16

@Elzaaa moc fajn recenze, mohla bys ji zkopirovat a pridat i sem, ostatnim to moc pomuze :kytka:
Zatim je tu jen jedna.
 https://www.emimino.cz/…nder/x-cite/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí