Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nuníček tak ale tak se tady potom nedivte, že se lékaři bojí cokoli říct když nás hned,,žalujete" na lékařské komoře ![]()
jinak má se dávat stížnost na vedení kliniky, potom na ředitelství, potom až na zřizovatele nemocnice/ kliniky a potom až na lékařskou komoru, ne rovnou na lékařskou komoru!!! ![]()
mimochodem měla být informována u podpisu informovaného souhlasu, že takováto koplikace může nastat ![]()
Ano. Prý ji i teď doktor ukazoval na ultrazvuku, že to tam je… Na kontrolu by měla jít na ten Obilňák snad tento týden, kde by jí měli říct, proč o mimčo přišla. Nějakou svou kontrolu taky myslím měla.
@andysssek píše:
@Nuníček tak ale tak se tady potom nedivte, že se lékaři bojí cokoli říct když nás hned,,žalujete" na lékařské komoře![]()
jinak má se dávat stížnost na vedení kliniky, potom na ředitelství, potom až na zřizovatele nemocnice/ kliniky a potom až na lékařskou komoru, ne rovnou na lékařskou komoru!!!
mimochodem měla být informována u podpisu informovaného souhlasu, že takováto koplikace může nastat
Já se nedivím ničemu, já jen čekám kdo si bude a kde stěžovat na mě
.
Já šla na zákrok asi týden po zjištění ZP, prostě mě v nemocnici objednali na určité datum. A skutečně se může stát, že zůstanou zbytky, které je nutné posléze odstranit. Mě se to nestalo, ale kamarádce ano. A před zákrokem jsem podepisovala papír s riziky, které se můžou stát a bylo jich tam požehnaně…
V každém případě děkuji za názory. Nechtěla jsem rozpoutat debatu o stížnostech. To je stejně na kamarádce. Chtěla jsem znát vaše zkušenosti a názory, aby člověk věděl, jestli se zlobí právem.
@andulka33 asi jí měli víc upozornit na případná rizika, ale to je asi tak všechno co mě k tomu napadá ![]()
nicméně přeji vrzké uzdravení ![]()
Jo a co se týká celkově lékařů, já si nemůžu stěžovat. Mám teď za sebou zkušenost v Boskovicích a celý personál úžasný. Věřím ale tomu, že i na těchto místech jsou takový, kteří dělají špatnou pověst ostatním.
@andysssek píše:
@Nuníček jste také lékařka?![]()
Jj někdy si říkám bohužel
@andulka33 Hele, řekla bych, že toho moc nevíš (s kamarádkou jsi nejspíš nemluvila, tohle jsou nějaké informace, co ti prostředkoval její manžel po telefonu, nejspíš tomu taky neví hlavu ani patu) a hned děláš závěry.
Stát se mohlo cokoliv. Třeba v ní molo zůstat něco jiného - třeba zárodek dvojčete, který byl od začátku mrtvý, neměl ani srdíčko a UTZ ho dřív neodhalil. Nebo prostě kyteráž nebyla dokonalá, což se nedá úplně zaručit nikdy. A nebo cokoliv jiného. Jsou to moje domněnky, ale to co tu píšeš, je na úrovni domněnek také.
Vím to přímo od ní… Pravda, dvojče by třeba byla taky možnost. Ona sama je z toho taky mimo. Takže mám jen info po telefonu a co říkali přímo jí v nemocnici, kde je teď… Závěry sice dělám, ale to asi každý, kdo se s něčím takovým setká. proto se ptám na názory a zkušenosti ostatních. To, že se s něčím takovým člověk zatím přímo nesetkal snad není trestné… Zatím jsem tady na diskuzi četla takových blábolů… Tak se hluboce omlouvám, že jsem se jednou taky přidala… Zapomeňte na to a přeji samá duchaplná témata ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.