Postup po více jak roce snažení

1319
11.12.13 07:50

Postup po více jak roce snažení

Ahoj holky, bylo mi řečeno, že když neotěhotním do ledna spontálně mám přijít na gyndu a dr. to bude řešit. Jak to tak vypadá, do ledna se nezadaří, opět mi vynechal cyklus. Dr. pořád řešila, že mi to způsobuje štítná žláza, že to chce čas než se zaléčí (léčeno od 10/2012) a tak. Nevíte co mě čeká? Předpokládám asi nějaké podrobnější vyšetření či třeba prášky na podporu ovulace? Jaký bývá první krok? Děkuji všem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5868
11.12.13 07:59

Ahoj, me dr vzala krev na horm. profil a manzela poslala na spermiogram - to byly prvotni vysetreni… my meli vse ok, tak jsme zahajili stimulaci mych vajecniku clostilbegytem a kazdy mesic jsem chodila k dr na utz zda je tam folik pripraven k ovulaci.. pichla mi pak pregnyl a do 24 hod byla ovulace, pak jsme meli „nakazano“ se snazit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
11.12.13 08:11

Měli jsme to stejně jako @beruska03. Clostík na 3 měsíce a pak jsme šli do CARu a tak se znova dělal horm. profil, pak laparka a začal kolotoč s IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.13 08:18

@Douby asi jak u koho - já chodila nejdřív na kontroly, jestli vůbec probíhá ovulace, pak se přidaly injekce na podporu ovulace, pak léčení celého cyklu, kontrola průchodnosti vejcovodů atd.. a taky chlap na spermio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 08:24

Tak doufám, že bude vše v pořádku a že trvá jen kvůli té štítce. Já nějak nemám ráda představu, že se do mě cpou léky nebo hormony, ani HA jsem nikdy nebrala… Ale samozřejmě z tohohle důvodu to jde vše stranou. No jak to čtu bude to běh na dlouho trať. Co ten clostík a pregnyl má to nějaký „vedlejší účinky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.12.13 09:23

@Douby
Změnila jsem gynekologa :lol:, to byl můj první krok. Pak se rozjel kolotoč…horm. profil, UTZ kontrola, zda probíhá ovulace. Ta překvapivě neprobíhala, takže začal hormonální stimul a každá měsíc v době ovul. UTZ, zda jsou vajca, či nikoliv :mrgreen:
Trvalo to rok.
Vedlejší účinky jsem nepociťovala žádné, snad jen jsem měla lepší pleť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 09:28

Doufám, že to bude rychlejší než rok, to čekání musí být strašné. Už takhle je to v podstatě 2 roky co jsme se přestali chránit, pak rok vyloženě snažení a jestli bude následovat ještě další tak mi hrábne. No ale co si stěžuju, švagrová se dočkala až po 6 letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 09:29

@Katchus Tak jestli se mi zlepší pleť tak to beru všemi deseti :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.12.13 15:02

Zdravím chtěla jsem se zeptat beru tabletky zyprexa velotab 15mg má to nějaký vliv na otěhotnění děkuji předem, doktor sám neví jestli ano nebo ne může se to stát i nemusím taková odpověd :mavam: :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí